(Poistunut julkaisusta)

HR Partner
Fimlab Laboratoriot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme joukkoomme kokenutta HR partneria!

Haemme strategia- ja asiakaslähtöisen näkemyksen omaavaa kokenutta HR ammattilaista toimimaan tiiviissä yhteistyössä esimiestemme kanssa liiketoiminnan tavoitteidemme saavuttamiseksi. Omassa roolissasi tuet, haastat, sparraat ja valmennat vastuualueesi esimiehiä henkilöstöasioissa, niin päivittäisen työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa, kuin uudistumisen eteenpäin viemisessä, johtamisessa, organisaation kyvykkyyden kehittämisessä, esimiesviestinnässä ja rekrytoinneissa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. PsM, KTM, OTM) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista HR tehtävistä. Työskentelyotteesi on proaktiivinen, vastuullinen ja itsenäinen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja fasilitointitaidot ja toimit tehokkaasti tiimissä.

Katsomme eduksi Terveyspalvelualan työehtosopimuksen ja/tai KVTESin tuntemuksen, hyvän ruotsin ja englannin kielen taidon sekä kokemuksen erilaisten kehittämis- ja arviointimenetelmien käytöstä (360, cut-e, DISC, MBTI). Tarjoamme sinulle näköalanpaikan laboratorioalan johtavassa kasvuyrityksessä, merkityksellisen, mielenkiintoisen ja haastavan työkentän sekä kilpailukykyiset edut. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöjohtajalle.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, niin jätäthän hakemuksesi 17.3.2019 mennessä osoitteessa: Fimlab/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sari Intala 7.-8.3.2019 klo 16-18, p. 040 750 4610