(Poistunut julkaisusta)

HR PARTNER
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin noin 400 huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. 


Haemme nyt toimistollemme Vallilaan
HR PARTNERIA


Tehtävässäsi tuet esimiehiä ja henkilöstöä HR:n näkökulmasta heidän liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Olet mukana kehittämässä yhtiömme HR prosesseja ja edistät niiden toiminnallistamista. Lisäksi olet mukana kehittämässä henkilöstömme osaamista tulevaisuuden tarpeita vastaavasti. Ratkaisuhakuisesti haastat esimiehiä ja henkilöstöä löytämään ratkaisuja eteen tulevissa haasteissa. Tehtävä on uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa sen muotoutumiseen osana HR-tiimiämme.    


 


Mitä uudelta HR partneriltamme odotamme:


  • Luultavasti yli 5 vuoden laaja-alaista HR työkokemusta
  • Mielellään osaamista ja kokemusta myös HRD alueelta
  • Mielellään coaching- valmiuksia
  • Valmiudet kehittää nopeasti kasvaneen yrityksen toimintoja
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sopiva ylempi korkeakoulututkinto

Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.


Täytäthän hakemuksen 15.6.2018 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.   


Lisätietoja antaa hallintojohtaja Hannu Laitinen, puh. 040 653 0094.
Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi


www.apotti.fi