(Poistunut julkaisusta)

HR partner
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

<!-- x-tinymce/html -->

Haemme nyt innovatiivista ja palveluhenkistä HR Partneria monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin osaksi HR-tiimiämme Helsingin keskustan palvelukonttorille.

Sinun tehtäväsi

HR Partnerina tuet päivittäin esimiehiä erilaisissa HR:ään, erityisesti osaamisen kehittämiseen, rekrytointiin ja työsuhteiden hallintaan, liittyvissä asioissa. Suunnittelet, koordinoit ja kehität rekrytointiin, perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä ja tuotat sekä kehität sisältöä itsenäisesti verkko-oppimisympäristöömme. Osallistut operatiivisella tasolla erilaisten työsuhdeasioiden hallintaan ja ulkoistettuun palkanmaksuun liittyviin työtehtäviin. Teet tiivistä yhteistyötä muun HR-tiimin kanssa ja pääset osallistumaan sekä maa- että konsernitasoisiin HR-toiminnon kehittämishankkeisiin.

Sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä tässä työssä, jos sinulla on jo työkokemusta monipuolisista HR –tehtävistä. Henkilöstöjohtamiseen suuntautuva koulutustausta on tässä työtehtävässä hyödyllinen. Haluamme tiimimme uudeksi jäseneksi henkilön, joka on palveluhenkinen, ja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme, että työskentelet mielelläsi osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn, ja osaat soveltaa ohjeita sekä ratkoa eteen tulevia ongelmia omatoimisesti. Kaupan alan työehtosopimuksen ja keskeisimpien työlakien tunteminen on eduksi tässä työtehtävässä.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle innostavia ja monipuolisia HR -tehtäviä avoimessa ja lämminhenkisessä työilmapiirissä. Saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen työtovereiltasi. Jatkuva laajentumisemme tarjoaa sinulle mahtavan työpaikan ja paljon mahdollisuuksia kehittyä Suomessa ja kansainvälisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan! Hae työpaikkaa tallentamalla rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 27.5.2018 mennessä osoitteessa: https://about.clasohlson.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Katariina Lajunen puh. 050 384 7680. Parhaiten tavoitat Katariinan 18.5 klo 9-10 tai 23.4 klo 11-12.

HR koordinaattori

HR coordinator

HR manager

Henkilöstöpäällikkö

HR assistentti