(Poistunut julkaisusta)

HR-palvelukoordinaattori
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Elämäsi työpaikka

Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Meillä nämä eivät ole vain sanahelinää vaan sitä aitoa arjen tekemistä. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Etsimme nyt joukkoomme sinua,

HR-PALVELUKOORDINAATTORI, MONIPUOLISIIN HR-TEHTÄVIIN

Olet osa asiantuntevaa ja palveluhenkistä tiimiämme, joka tuottaa HR-palvelut Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Panostamme palveluiden laatuun ja tehokkuuteen. Työmme on inspiroivaa, haastavaa ja vaihtelevaa. Autamme Suomen Pankkia ja Finanssivalvontaa menestymään.

Tehtäviisi kuuluvat 

 • Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan palkanlaskentaan, työajanhallintaan ja virkasuhdeasioihin liittyvä neuvonta henkilöstölle ja esimiehille
 • HR-järjestelmiin liittyvät tukipalvelut (SAP HCM, LAURA rekrytointi)
 • HR-datan käsittely, analysointi ja raportointi esimiesten ja HR asiantuntijoiden tarpeisiin
 • tehtäviin liittyvä sisäinen viestintä

Lähimpänä työparinasi toimii HR Partner. Teet tiivistä yhteistyötä koko kahdeksan asiantuntijan HR tiimin sekä palkanlaskennan ulkopuolisen sopimuskumppanimme kanssa. Osallistut Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan HR palveluiden ja prosessien kehittämiseen. Toimenkuvaasi kehitetään osaamisen karttuessa. Virka on vakinainen.

Mitä voit odottaa meiltä? 

 • Monipuolista tehtäväkokonaisuutta
 • Vastuuta mutta myös vapautta
 • Yksilöä arvostavaa johtamista
 • Työn ja vapaa-ajan arvokasta tasapainoa
 • Hyviä etuja, mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, reilut vuosilomat, liikunta- ja kulttuuriedun, monipuolista kerhotoimintaa, vapaa-ajan tilojen käytön
 • Vastuullista toimintaa
 • Aidosti hyvää työilmapiiriä

”Elämäntilanteet huomioiva, joustava, perheystävällinen”

Suomen Pankin sisäinen tutkimus 

”Oma vastuualue jolla mahdollisuus kehittyä” Suomen Pankin sisäinen tutkimus

Palkka

Tehtävä sijoittuu Suomen Pankin palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 13 (tehtäväkohtainen palkanosa 2725 eur/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen ja ammatinhallintaan perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Henkilökohtainen osa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Entä mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta palkanlaskennasta ja työajanhallinnasta. Tehtävän haltuunottoa helpottaa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta myös työ- tai virkaehtosopimusten tulkinnasta.

Omaat hyvät tietotekniset taidot ja olet kiinnostunut kehittämään tietotekniikan hyödyntämistä HR-tehtävissä. Hallitset datan käsittelyn ja pystyt jalostamaan datasta informatiivisia raportteja, kuvia ja graafeja (esim. Excel, PowerPoint).

Sinulla on tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkinto ja työssä hankittuja valmiuksia tehtävän hoitamiseen.

Olet oma-aloitteinen työkavereita tukeva tiimipelaaja. Huolehdit aktiivisesti oman osaamisesi kehittämisestä. Pidät asiakaspalvelusta ja sinulla on siihen tarvittavat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Selviät asiakastilanteista myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiistaisin ja torstaisin klo 10-13

Henkilöstöasiantuntija Aune Kiviharju p. +35891832909 ja henkilöstöpäällikkö Antti Vuorinen p. +35891832217 

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.