(Poistunut julkaisusta)

HR-palveluihminen, Tampere tai Helsinki
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Tervetuloa tiimiimme, heltymätön ja humaani HR-palveluihminen! Mutta lue nyt tämä ilmoitus ensin – ja hae. Koska kyseessä on kova (ja kiva) homma.


Mikä homma? 

Etsimme kovasti HR-generalistia. Kovan luokan osaajaa, jolla on kokemusta kovemman puolen hooärrästä: työsuhdeasioista, HR-prosesseista- ja järjestelmistä, TES- ja lakitulkinnoista, työkykyasioista ja toimivien yhteistoimintamallien rakentamisesta.

Kovanaamaa emme kuitenkaan kaipaa. Koska teemme täällä humaania HR:ää, etsimme empatiaa ja kykyä asettua asiakkaan asemaan sekä uskallusta tukea ja ottaa kantaa haastavissakin työsuhdeasioissa. Olet kova tekijä. Tartut toimeen ja tunnistat myös kehittämiskohteita. Sydämeltäsi olet integratalainen, jolla on heltymätön halu auttaa asiakasta. Asioiden edessä pysyt kuitenkin kohtuullisen kovana.

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon. Sinä päätät sekä säätelet omaa tarjotinta ja työaikaasi – asiakkaan tarpeet huomioiden. Soolosuoritusta ei silti kukaan odota. Saat siirtymään koko satapäisen Integratan tuen. Tulet töihin HR-palvelutiimiin, joka tuottaa HR-palvelua usean HR-asiantuntijan väkivahvuudella.

Tehtävä edellyttää tavanomaisessa maailmantilanteessa silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Olet ihmisläheinen faktaihminen: ihmisten edessä empaattinen ja adaptiivinen, lain edessä järkähtämätön ja rationaalinen. Kun tilanne on tunteellisesti tiukka, laitat TES-oppaat ja HR-manuaalit kotvaksi kainaloon ja kohtaat kaiken integratalaisittain inhimillisesti.

Olet monipuolinen ja maalaisjärkinen HR-huojentaja, jolla on silmää ja sietokykyä rutiineille. Kovan HR:n osaamisen lisäksi sinulla voi olla kokemusta myös pehmeältä puolelta. Extraa saat esim. esihenkilötyön kehittämiskokemuksesta. Pystyt tarvittaessa toimimaan myös palkkayhteyshenkilönä. Aiempi kokemus tai tietämys palkkapalveluista on plussaa.

Tehtävässä välttämätöntä on paitsi kokemus kovasta HR:stä, myös prioaminen ja moderni mindset: Työskentelet tiimissä eri näköisten ja kokoisten asioiden kanssa. Sinulla on kyky joustaa asioiden ja asiakkaan tarvitsemalla tavalla. Ja rohkeutta tehdä etunenässä erilaista huomisen HR:ää.

Odotamme sinun sulavasti sumplivan HR-hommia myös koko sidosryhmän kesken.


Millaista merkitystä saat meiltä?

Integrata on kolmella paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä ja Porissa – yksi 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit). Integratalaisena pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja:

Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli räjäytämme paperit pöydiltä ja teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta jokainen voisi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä (ent. esimies). Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

HR-palveluihmisen työ on mahdollisuus ihmiselle, joka haluaa laajentaa HR-horisonttiaan: Tehtävässä yhdistyvät asiakeskeinen auttaminen ja huomisen humaanimpi HR.

Tässähän tätä huttua. Siis juttua. Jos nyt et jo nukahtanut, lukaisethan vielä nämäkin:

  • Integrata Manifesto – tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja


Näin haet integratalaiseksi

Jos tutustuttuasi Jakamossamme ajatuksiimme sekä somekanavissamme integratalaiseen yrityskulttuuriin, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 25.10.2020 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.

Voit kysyä meiltä mitä tahansa tästä työpaikasta WhatsAppissa, 050 531 8580. Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008. 

Avainsanat:
HR-generalisti, Henkilöstöhallinto, HR-asiantuntija, HR-koordinaattori, HR Specialist, HR-päällikkö

 

>> Hae tähän työpaikkaan <<