(Poistunut julkaisusta)

HR-palveluiden aluemyyntipäällikkö
Econia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

HR-palveluidemme kasvu jatkuu ja nyt etsimme joukkoomme innostunutta ja myyntihenkistä HR-palveluiden aluevastaavaa toimialueenasi ensisijaisesti Tampereen talousalue ja asemapaikkasi Econian Tampereen toimisto.

Meillä pääset työskentelemään itsenäisesti vaihtelevissa projekteissa ja tekemään merkityksellistä asiakaslähtöistä HR-työtä sekä kehittämään uusia palveluitamme.

Arvostamme monipuolista kokemusta myyntialalta ja erityisesti henkilöstöalan myyntitehtävistä. Sinulla tulisi olla kokemusta myös työsuhdeasioista, osaamista HR-järjestelmistä sekä HR- ja palkkaprosessien kehittämisestä.

Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen sekä asiakasyritykselle että työntekijöille. Toivomme, että olet itseohjautuva, joustava ja reipasotteinen. Osaat priorisoida työtäsi ja hyppäät rohkeasti erilaisiin tilanteisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa ja mahdollisuuden kansainvälisiin tehtäviin. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, energisen työympäristön ja todella mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla!

Kuulostaako tämä unelmatyöltäsi?

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian.