(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation tueksi Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen HR-päällikköä. Etsimme tiimiimme sopivasti kokenutta sekä ihmisläheistä, kehittämishaluista että analyyttistä liiketoiminnan kumppania.

HR-PÄÄLLIKKÖ

HR-päällikkönä tuet OP:n Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation esihenkilöitä ja nimettyjä organisaatioita liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa henkilöstöjohtamisen keinoin. OP:n Kehittäminen ja Teknologiat -organisaatio kumppaneineen ohjaa yli viiden tuhannen henkilön työpanoksen sen varmistamiseksi, että OP Ryhmällä on osaavat teknologiaosaajat, toimintavarmat järjestelmät ja ICT-arkkitehtuuriratkaisut mietitty niin, että asiakkaat saavat hyviä palveluita.

OP:n toimintakulttuuri perustuu itseohjautuviin tiimeihin, jossa valtaa ja vastuu annetaan tiimeille. Kehittäminen ja Teknologiat -organisaatio kehittää järjestelmiä ja palveluita yhdessä liiketoimintojen kanssa ketterästi: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa.

Tunnet HR-työn kentän ja toimit luontevasti sen eri osa-alueilla:

 • resurssointi ja resurssointi suunnittelu
 • rekrytointi
 • palkkaus- ja palkitseminen
 • henkilöstön kehittäminen ja
 • työsuhdeasiat.

Edistät omalla toiminnallasi erinomaista työntekijäkokemusta, työhyvinvointia ja itseohjautuvien tiimien toimintaa sekä toimintakulttuurimme muutosta.

HR-päällikkönä työskentelet keskitetyssä HR-toiminnossa, vastuualueesi moniosaaja tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä eri HR asiantuntijoiden kanssa. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä varmistaen liiketoimintalähtöisen HR-tuen sekä ammattimaiset, sujuvat ja tehokkaat HR- palvelut ja prosessit.

Tulet työskentelemään osana HR:n palveluketjuja ja osallistut niiden kehittämiseen, jotta toimintamme on tehokasta ja lisäarvoa tuottavaa. Toiminnallasi varmistat käytäntöjen oikeellisuuden ja huomioit arvot toiminnassa. Konsultoit ja viestit OP Ryhmän yhteisistä toimintamalleista ja käytännöistä liiketoiminnalle ja sparraat esihenkilöiden kanssa henkilöstöasioista sekä autat heitä HR -palveluiden hyödyntämisessä.

 Mitä odotamme sinulta

Olet HR-ammattilainen, jolta löytyy laaja-alaista osaamista HR-työstä liiketoiminnan kumppanina, joka on jo hankkinut osaamista muutosten läpiviennissä ja päivittäisjohtamisen tukemisesta.  Uskallat hypätä uusiin tilanteisiin sekä osaat soveltaa ja kehittää parempia tapoja päästä tuloksiin. Etuna näemme HR-kokemuksen IT-alalta. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvät valmiudet hyödyntää HR-järjestelmiä ja analytiikkaa liiketoimintakysymysten ratkomiseen.

Etsimme hakemuksestasi

 • usean vuoden kokemusta HR Business Partner -tehtävistä
 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • ihmisläheistä sekä analyyttista otetta asioihin
 • hyvää palveluasennetta
 • kykyä haastaa
 • määrätietoista, kehittävää ja ketterää työskentelytyyliä sekä
 • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Olet osallistava tiimipelaaja ja viestit aktiivisesti sekä hyödynnät myös kollegoiden asiantuntemusta ja tukea tarvittaessa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset rohkeaa otetta ja innostusta uuden kohtaamiseen, kehittämiseen ja oppimiseen.

Tarjoamme sinulle

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Kaikkea tekemistämme ohjaavat kuitenkin arvomme; vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

Meillä on iso HR-toiminto, jonka monipuolinen ja uudistuva tehtäväkenttä tarjoavat sinulle HR-päällikkönä mielenkiintoisia haasteita, mahdollisuudet kehittyä ja syventää omaa osaamistasi.

Vaikka rooli onkin itsenäinen, saat ympärillesi joukon osaavia ammattilaisia, joiden kanssa suunnittelet ja toteutat erilaisia projekteja. Työpisteesi sijaitsee OP Vallilan inspiroivassa korttelissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Anna-Mari Valkila. Tavoitat Anna-Marin puhelimitse 0405718721 to 20.8. klo 10-11 ja pe 21.8. klo 15-16.

Hae tehtävää su 30.8. mennessä oheisen linkin kautta. Lisää hakemukseesi CV ja hakemuskirje.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

#LI-IR1