(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko HR-alan ammattilainen, jolla on vahvaa osaamista koko työsuhteen elinkaaren johtamisesta ja työkalut kehittää vaikuttavia henkilöstöratkaisuja? Etsimme joukkoomme HR-päällikköä, jolla on ymmärrystä huolella mietittyjen henkilöstökäytänteiden arvosta liiketoiminnassa ja kykyä lähteä kanssamme vastaamaan työelämän murroksen tuomiin haasteisiin.

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Seuressa teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla tuemme asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille. Yrityksenä olemme monella tapaa ainutlaatuinen – ketterä kasvuyritys, jossa saa työskennellä henkilöstöpalvelualan näköalapaikalla valtakunnan suurimpien työnantaja-asiakkaiden kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli yli 127 miljoonaa euroa ja toimintamme kasvaa jatkuvasti.

Henkilöstövuokraus on yksi keskeisimmistä palveluistamme. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme kohteissa. Tämä tarkoittaa vuodessa yli 15 000 aktiivista työntekijää. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 220 innostunutta seurelaista. Työntekijämme ovat onnistumisemme ydin. Heidän työntekijäkokemuksensa johtaminen on HR-työmme keskiössä. Tämä yhdistettynä asiakkaidemme kokemukseen osaavasta, riittävästä ja oikein mitoitetusta henkilöstöstä luo tehtävämme perustan.

HR-päällikkönä vastaat erityisesti työsuhteisiin, palkkaukseen sekä palkitsemisjärjestelmiimme liittyvistä kokonaisuuksista. Kehität aktiivisesti työsuhdekäytäntöjämme vastaamaan liiketoimintamme ja työntekijöidemme tarpeita. Vastuullasi on myös kasvattaa kyvykkyyttämme monipuolistaa työsuhdekäytäntöjämme ja toimintaamme laajan työntekijäkuntamme ammattimaisina esimiehinä. Annat työvälineitä ja koulutat esimiehiämme laadukkaan esimiestyön toteuttamisessa yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Toimit myös työnantajan edustajana ja asiantuntijana organisaation sisäisissä yhteistoiminta-asioissa. Noudatamme AVAINTESia ja omaa paikallista työehtosopimustamme SEURETESia. Tehtävässä raportoit HR-johtajalle.

Tehtävässä menestymisen tueksi saat koko ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökuntamme. Tehtävässä tulet johtamaan myös pientä tiimiä. Sinulla onkin kyky saada muut tempaistua mukaasi toimimaan yhteisen tavoitteen eteen ja innostumaan HR-käytänteiden kehittämisestä. Viet isoimmatkin kokonaisuudet huolella maalin, ja tuet matkalla myös muiden onnistumista. Viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat erittäin vahvat.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • usean vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä keskisuuressa tai suuressa organisaatiossa
  • kokemusta esimiestyöstä sekä muutosjohtamisesta
  • ymmärrystä huolella mietittyjen henkilöstökäytänteiden yhteydestä asiakasarvoon ja liiketoimintaan
  • vahvaa koko työsuhteen elinkaaren ja näihin liittyvien käytänteiden ja lainsäädännön tuntemusta
  • kykyä hallita kokonaisuuksia, tarttua asioihin ja viedä uudistuksia hallitusti alusta loppuun asti
  • kykyä kehittää sujuvia ja laadukkaita prosesseja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-johtajamme Aki Ahlroth. Hänet tavoitat numerosta 040 848 1433 perjantaina 24.1.2020 klo 14–14:50 tai torstaina 30.1.2020 klo 10–10:50.

Haku päättyy sunnuntaina 2.2.2020, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi.