(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
LM-Instruments

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Kasvumme johdosta etsimme joukkoomme nyt sinua, kokenut ja kehittämishenkinen

HR-päällikkö

Vastaat työssäsi HR-käytännöistä, -prosesseista sekä niiden kehittämisestä. Tuet työntekijöitämme huolehtien omalta osaltasi henkilöstöpolitiikasta, henkilöstöasioihin liittyvästä sisäisestä viestinnästä sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Vastuullesi kuuluvat myös rekrytointi- ja työsopimusasiat, henkilöstösuunnitelmat, raportointi sekä esimiesten tukeminen. Pääset myös osallistumaan henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen. Olet osa Finance & Administration -tiimiämme ja raportoit Financial Managerille.

Henkilöstöhallinnon asiantuntijana olet jo toteuttanut ja kehittänyt sisäisiä prosesseja sekä huolehtinut hyvästä henkilöstöpolitiikasta. Sinulla on näyttöjä muutoksen tehokkaasta läpiviennistä yhteistyötä edistäen aktiivisesti kommunikoiden. Tietosuoja- IT-, työsuhde- ja TES-asiat ovat tulleet sinulle tutuksi. Sinulla on sekä strategisen tason ymmärrystä että käytännönläheinen työskentelyote.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden kokemusta henkilöstö- ja työsuhdeasioiden laajasta hoitamisesta sekä hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työskentelyotetta ja kiinnostusta työyhteisön kehittämiseen. Olet sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun ja sinulla on näyttöjä projektien tehokkaasta läpiviennistä. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi Mepcon ja Aditro Personecin hallinta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

  • Olemme menestyvä, kotimainen ja innovatiivinen markkinajohtaja, joka toimii globaalissa ympäristössä ja kasvavalla terveysteknologian alalla.
  • Vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä vahvistamaan asiantuntijuuttasi entisestään. Saat mahdollisuuden kehittää koko henkilöstöhallintoa – organisaatiossamme työskentelee yhteensä 100 henkilöä niin tuotannossa kuin toimihenkilöinä.
  • Saat tukea työhösi sekä paikallisella että konsernitasolla.
  • Työympäristömme Paraisilla on moderni ja miellyttävä – ja lisäksi meillä on mahtava työporukka.
  • Olemme kehityssuuntautuneita ja tarjoamme monipuolisia työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysymyksiisi vastaa yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultti Essi Karvonen, +358 40 557 8117. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.12. mennessä oheisen linkin kautta.

https://hrsadvisors.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=574