(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

 

Haemme nyt vakuutusasiakkaiden yksikköön Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen HR-päällikköä.

 

HR-PÄÄLLIKKÖ

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

HR-päälliköt työskentelevät keskitetyssä HR-toiminnossa, vastuualueensa Liiketoiminta HR -tiimissä ja tekevät yhteistyötä HR-prosesseista ja neuvontapalveluista vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä varmistaen liiketoimintalähtöisen HR-tuen sekä ammattimaiset, sujuvat ja tehokkaat HR- palvelut ja prosessit.

  

HR-päällikkönä tuet nimettyjen toimintojen esihenkilöitä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa henkilöstöjohtamisen keinoin. Tunnet HR-työn koko kentän ja toimit luontevasti sen eri osa-alueilla, rekrytoinnissa, palkkaus- ja palkitsemisasioissa, henkilöstön kehittämisessä ja työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä. Tuet toiminnallasi työhyvinvoinnin johtamista.

 

Työskentelet osana HR:n palveluketjuja ja osallistut niiden kehittämiseen entistä tehokkaammaksi ja lisäarvoa tuottavammiksi. Varmistat käytäntöjen oikeellisuuden ja huomioit arvot toiminnassa. Konsultoit ja viestit OP Ryhmän yhteisistä toimintamalleista ja käytännöistä. Sparrailet esihenkilöiden kanssa henkilöstöasioista ja autat heitä HR -palveluiden hyödyntämisessä.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on akateeminen korkeakoulututkinto ja olet jo hankkinut osaamista muutosten jalkauttamisessa ja päivittäisjohtamisen tukemisessa. Olet HR-ammattilainen, jolta löytyy laaja-alaista osaamista HR-työstä liiketoiminnan kumppanina. Uskallat hypätä uusiin tilanteisiin sekä osaat soveltaa ja kehittää parempia tapoja päästä tuloksiin. Erityisesti toivomme kokemusta työsuhdeasioista ja henkilöstöjohtamisen vuosikelloprosesseista. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvät valmiudet hyödyntää HR-järjestelmiä ja analytiikkaa liiketoimintakysymysten ratkomiseen.

 

Olet osallistava tiimipelaaja ja viestit aktiivisesti sekä hyödynnät myös kollegoiden asiantuntemusta ja tukea tarvittaessa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset rohkeaa otetta ja innostusta uuden kohtaamiseen, kehittämiseen ja oppimiseen. Työskentelet tavoitteellisesti ja haluat vastata asiakkaan odotuksiin.

 

Roolissasi korostuu päivittäinen vuorovaikutus ja hyvät viestintätaidot suomen ja englannin kielillä ovat edellytys työssäsi onnistumiseen. Viet asioita päämäärätietoisesti eteenpäin ja suunnittelet, organisoit ja priorisoit tehtäviä tehokkaasti. Et säikähdä vastoinkäymisiä vaan toimit ratkaisukeskeisesti myös paineen alla.

 

Kaikkea tekemistämme ohjaa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen; OP:n arvot joiden mukaan toimimme päivittäisessä työssämme. Kuulemme mielellämme, mitä olet jo saavuttanut ja mitkä asiat sinua kiinnostavat seuraavaksi.

 

Mitä saat meiltä

 

Finanssiala muuttuu nyt vauhdilla ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Meillä on iso HR-toiminto, jonka monipuolinen ja uudistuva tehtäväkenttä tarjoavat sinulle HR-päällikkönä todella mielenkiintoiset näkymät, mahdollisuudet kehittyä ja syventää omaa osaamistasi.

 

Vaikka rooli onkin itsenäinen, saat ympärillesi joukon osaavia ammattilaisia, joiden kanssa suunnittelet ja toteutat erilaisia projekteja. Työpisteesi sijaitsee OP Vallilan inspiroivassa korttelissa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Charlotte Guillou. Tavoitat Charlotten puhelimitse 0503439573 keskiviikkona 13.11. klo 17-18 ja keskiviikkona 20.11. klo 8-9.

 

Hae tehtävää 21.11. mennessä oheisen linkin kautta. Lisää hakemukseesi CV ja hakemuskirje.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.