(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

HR-päällikkö

 

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä, ja nykyään myös yksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme. Tavoitteenamme on olla läpinäkyvin tekstiilialan yritys maailmassa. Lupaamme avata toimitusketjumme täysin läpinäkyväksi ja tehdä työtä puuvillan jäljitettävyyden eteen. Pyrimme vähentämään tekstiilijätettä suunnittelemalla kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita. Meille yhteiskunnallinen vastuu tarkoittaa, että olemme jotain mieltä. Otamme osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, puolustamme meille tärkeitä asioita ja seisomme kantamme takana.

 

Etsimme vastuullista, rohkeaa sekä kehittämiskykyistä HR-päällikköä rakentamaan tulevaisuuden Finlaysonia kanssamme. Sinulla on jo kokemusta kaupan alan HR-tehtävistä ja osaat ajatella myynti- ja liiketoimintalähtöisesti. Sinulla on raikas ja käytännönläheinen ote työssäsi - ja hyvät yhteistyötaidot. Hahmotat HR-toiminnot kokonaisuudessaan ja osaat johtaa ja kehittää niitä. Samalla nautit finlaysonilaisten tukemisesta arjen tiimellyksessä ja meidän yhteisen työpaikan kehittämisestä.

 

Tehtäviisi kuuluu mm:

  • HR-toimintasuunnitelman luominen/omistaminen
  • esimiesten tukeminen työsuhdeasioissa ja TES-tulkinnoissa (Kaupan TES, TEVA TES)
  • henkilöstökäytäntöjen ja -prosessien kehittäminen
  • henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen
  • esimiesten sparraaminen ja valmentaminen
  • rekrytoinneissa tukeminen, kandidaattien haastattelut ja arvioinnit
  • yhteisen työpaikan ja kulttuurin kehittäminen

 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5v kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Tunnet työlainsäädäntöä, osaat soveltaa työehtosopimuksia - erityisesti Kaupan alan TES- tuntemus on kriittisen tärkeää - ja sinulla on jo vahvaa kokemusta rekrytoinneista.

 

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä pienen organisaation eduin. Tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan rakentamaan missiotamme todeksi eli tekemään maailmasta hieman paremman paikan olla ja elää meille kaikille.

 

Mikäli jo visioit itsesi mahtavaan joukkoomme kehittämään kasvuamme sekä vahvistamaan HR-toimintojamme, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.5 mennessä osoitteeseen: rekry@finlayson.fi. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun näitä saamme ja kutsumme haastatteluun sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä, joten olethan nopea!