(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) hakee HR-osaston vahvistukseksi kokenutta HR-päällikköä. Osana iloista ja osaavaa henkilöstöhallinnon porukkaamme olet mukana luomassa mahdollisimman hyvää työpaikkaa ja onnistumisen edellytyksiä konsernissamme työskenteleville 600:lle asumisen ammattilaiselle.

Päätehtäviisi kuuluvat Heka-konsernin työsuhdeasiat sekä henkilöstöhallinnon ja järjestelmien kehittäminen. Toimit HR-asiantuntijoidemme esimiehenä ja tuet heitä tarvittaessa muun muassa työsuhdeasioiden neuvonnassa, työehtosopimusten tulkinnassa sekä ohjeiden ja muiden henkilöstömateriaalien tuottamisessa. Pääset myös vaikuttamaan itse työnkuvaasi, sillä tarkennamme HR-päällikön tehtävänkuvaa valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Sinulla on itsenäinen ote työhön, mutta teet tiivistä yhteistyötä HR-asiantuntijoista koostuvan tiimisi lisäksi etenkin HR-johtajan, palkanlaskennan esimiehen ja työsuojelupäällikön kanssa. Tukenasi ovat myös muut henkilöstöhallinnon työntekijämme.

Odotamme, että sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus laaja-alaisista HR-tehtävistä. Arvostamme yhteistoimintamenettelyn osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vahvoja viestintä- ja ihmissuhdetaitoja. Työssä olet aikaansaava, myönteinen ja ehdottoman luotettava. Pystyt toimimaan tehokkaasti myös paineen alla.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Viihtyisä monitilatoimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppilassa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan. Alkuvaiheessa HR-päällikön palkka on 3948,75–4778,00 euroa.

Toimita hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV 18.6.2018 mennessä täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä saa sähköpostilla HR-johtaja Marita Ailiolta: marita.ailio(at)hekaoy.fiHelsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:llä Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Joka kuudes helsinkiläinen asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiö Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa omistamiensa vuokratalojen pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.