(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
Med Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotiin vietävien palveluiden liiketoimintayksikköön

HR-PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat liiketoimintayksikön HR-asioista kokonaisvaltaisesti. Pääset omalta osaltasi tukemaan voimakkaasti kasvavan yksikön menestymistä. Pääset suunnittelemaan ja toimeenpanemaan yksikön HR-strategiaa. Tehtävänäsi on huolehtia koko työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien kehittämisestä sekä työsuhdeasioista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja vastuullesi kuuluu osaamisen, hyvinvoinnin ja esimiestyön kehittäminen yksikössä. Raportoit HR-johtajalle.

Olet HR-alan ammattilainen ja moniosaaja, joka innostuu muutosten läpiviennistä ja liiketoiminnan kehittämisestä HR:n keinoin. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus laaja-alaisista HR-tehtävistä. Odotamme sinulta vankkaa työlainsäädännön ja työehtosopimusten osaamista. Työkokemus palveluliiketoiminnasta ja työvoimavaltaiselta alalta on eduksi. Olet toimeen tarttuva, nopeasti reagoiva ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen HR-kentän tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse HR-johtaja Katariina Lindholm, p. 0400 922 739. Parhaiten tavoitat Katariinan 19.2. klo 11.30-13.30, 23.2. klo 8-10 ja 27.2. klo 15-17.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 1.3.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@medgroup.fi otsikolla ”Hakemus HR-päällikkö”.