(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö
Klinkmann Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme Helsingin toimistoon

HR-päällikkö

HR-päällikkönä vastaat yritystemme henkilöstöhallinnon operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Osaamisellasi hoidat rekrytointi- ja perehdytysprosesseja, ylläpidät työntantajamielikuvaa ja vastaat osaamisten kehittämisestä. Tuet esimiehiä ja tiimejä onnistumaan työyhteisönä ja omissa rooleissaan. Lisäksi tehtäviisi kuluu mm. työsuhdeasiat sekä työhyvinvointi.

Olet vahvasti business-orientoitunut ja ymmärrät liiketoimintatavoitteet. Tehtäväsi on kansainvälinen ja toimialueesi on Klinkmann ryhmän kaikki yksiköt Suomessa ja ulkomailla. Olet valmis ajoittaiseen matkustamiseen.

Sinulla on kokemusta HR-tehtävistä ja ymmärrys työkentästä sekä nykyaikaisista ratkaisumalleista.  Roolisi on monipuolinen ja vastuullinen sekä edellyttää itsenäistä työotetta, rohkeutta kansainväliseen kontaktointiin ja implementointiin. Omaat erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja viestintätaidot.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa akateemista koulutusta ja kokemusta
  • aktiivista nykyaikaisten kanavien ja työvälineiden käyttöä (web, skype, excel, asiakastyytyväisyystyökalut jne.)
  • sujuvaa suomen ja englannin taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä toimintaympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä hr-ammattilaisena.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa 2.3. Marju Vähimaa puh. 09 540 4940. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viitteellä ”HR-päällikkö, oma nimi” 11.3.2018 mennessä sähköpostitse hr@klinkmann.fi.