HR - päällikkö, Vierumäki
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Vierumäki - Matkalla huipulle!

Uuden strategian myötä Vierumäki on palaamassa juurilleen ja tulee jatkossa keskittymään koulutukseen, huippu-urheiluun ja liikuntaan. Matkalla huipulle tarvitaan mahdollistajia, joten ravintoon, lepoon ja olosuhteisiin tullaan myös jatkossa panostamaan uudenlaisella otteella. Sisäinen tahtotila on korkealla, mutta matka on pitkä ja suunnan muuttaminen tulee vaatimaan uudenlaista asennetta ja osaamista niin jokaiselta yksilöltä kuin koko organisaatiolta.

Koulutamme edistyksellisin menetelmin liikunnan ja urheilun ammattilaisia, tarjoamme maailmanluokan olosuhteet painopistelajien huippu-urheilijoille ja olemme vetovoimaisin paikka urheilun harrastajille sekä vapaa-ajan liikkujille. Edistämme liikunnallisen elämäntavan toteutumista kaikkien suomalaisten keskuudessa. Kaikki Vierumäen toiminnot ovat taloudellisesti kannattavia, eettisesti oikein ja ekologisesti kestäviä.

Haemme Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle rohkeaa, kehittämishenkistä ja positiivista HR-päällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

HR-päällikön tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä johdon ja esimiesten kumppanina edistäen Vierumäkeä saavuttamaan liiketoiminnan strategiset tavoitteet hyvinvoivan, osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla. Tärkeässä tehtävässä pääset vastaamaan Vierumäen henkilöstöasioiden johtamisesta ja kehittämisestä osana Urheiluopiston kasvavaa liiketoimintaa. HR-päällikön päivittäiset työtehtävät sisältävät mm. henkilöstön osaamisen kehittämisen liittyviä tehtäviä, työlainsäädännön tulkintaa, työsuhteen elinkaareen liittyviä monipuolisia tehtäviä sekä etenkin erilaisten HR-prosessien ja toimintatapojen kehittämistä käytännönläheisellä ja eteenpäin katsovalla otteella. Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä eri yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Palkanlaskennasta vastaa ulkoinen yhteistyökumppani. HR-päällikkönä toimit henkilöstöhallinnon järjestelmän (Sympa) pääkäyttäjänä ja vastaat siihen liittyvästä kehitystyöstä.

Ihmiset ovat Vierumäen tärkein voimavara, joten etsimämme henkilön sydän sykkii henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiselle.

Toivomme sinulta

- Noin 5 vuoden laaja-alaista kokemusta vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä
- Kykyä hallita ja kehittää itsenäisesti HR-prosesseja
- Oma-aloitteista ja käytännönläheistä otetta työhön
- Soveltuvaa koulutusta
- Liiketoiminnan näkemysten ja tarpeiden ymmärtämistä
- Käytännön kokemusta työlainsäädännöstä sekä työehtosopimusten soveltamisesta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, empaattisuutta ja iloa

Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen HR-päällikön tehtävän uniikissa miljöössä
- Hienon kasvu- ja kehitysmahdollisuuden omalle uralle
- Sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta oman työn tekemiselle
- Osaamiseesi luottavan työyhteisön - Meillä pääset aidosti kehittämään HR-kokonaisuuttamme seuraavalle tasolle!
- Liikunnan iloa ja erinomaiset urheilu - ja virkistysmahdollisuudet Urheiluopistolla (myös perheen kanssa)
- Mahdollisuuden liittyä mukaamme viemään eteenpäin liikunnan ilosanomaa sekä parantamaan jokaisen suomalaisen mahdollisuuksia edistää omaa hyvinvointiansa

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.experis.fi viimeistään kuitenkin 3.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, sari.ojanen@fi.experis.com

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Vierumäen Infra Oy:n palvelukseen.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426779
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sari Ojanen
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Heinola, Päijät-Häme