(Poistunut julkaisusta)

HR-päällikkö Kokkolan Energia
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Kokkolan Energia Oy
Kokkolan Energia Oy on asiakkaitaan ja omistajaansa palveleva, kehittyvä, täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaan kuuluvat sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti ja jakelu. Osana toimintaa ovat myös kehityshankkeet uusiutuvan energian alueella. Luotettavasta sähkön jakelusta vastaa tytäryhtiö Kokkolan Energiaverkot Oy. Yhtiöiden liikevaihto on noin 50-70 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 100 henkilöä. Yritys kehittyy jatkuvasti ja luo uusia toimintamalleja, jotta se voi palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin. Tule tekemään yhdessä energiaa! www.kokkolanenergia.fi.
Toimenkuva
Haemme energistä HR-päällikköä

Vastuullesi kuuluu Kokkolan Energia- yhtiöissä HR-kokonaisuus palkoista hyvinvointiin ja sisäiseen viestintään. Vastaat:

- henkilöstön, osaamisen sekä hyvinvoinnin kehittämisestä (myös esimiestyö ja toiminnan mittaus sekä rekrytointi),
- yhteistyötoiminta ja TES-kysymyksistä,
- työaikakirjanpidon ja palkanlaskennan prosessien toimivuudesta,
- sisäisestä viestinnästä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta

- soveltuvaa (vähintään AMK) koulutusta
- kokemusta HR-toiminnasta, mielellään sen johtamisesta ja TES asioista
- tehokasta, vakaata, rakentavaa ja provosoitumatonta luonnetta.

Tehtäväsi on, johtoryhmän jäsenenä, johtaa yhtiön henkilöstöasioita energiamurroksessa yhtiön strategian mukaisesti. Pelikenttä muuttuu, meidän on muututtava sen mukana.
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa voit vaikuttaa koko yrityksen kehittymiseen. Työnkuva määritellään lopullisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työn kautta Sinun on mahdollisuus kehittää yhtiötä ja vaikuttaa.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen kokkola@vmp.fi tai sivujemme www.vmp.fi kautta viimeistään 27.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.08.2018 mennessä.