(Poistunut julkaisusta)

HR-/osastosihteeri - SSAB Europe Oy Lappohja
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019Työn kuvaus:
   
Etsimme SSAB Europe Oy:n Lappohjan tehtaalle
 
HR- / OSASTOSIHTEERIÄ
 
toimimaan tehtaan paikallisena HR-henkilönä.
 
Eduksi tehtävässä menestymiseen on merkonomin tai tradenomin koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomen, ruotsin ja englannin kielellä ja omaat hyvät tietotekniset taidot (MS Office, SAP tuntemus eduksi).
 
HR- / osastosihteerinä tehtäviisi kuuluu Lappohjan tehtaan sisäisten HR-asioiden hoitaminen. Vastaat mm. koulutus- ja avainrekisterin ylläpidosta sekä sisäisestä tiedottamisesta. Toimit lisäksi työajanseurannan pääkäyttäjänä.
 
Persoonana olet sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija ja sinulla on jatkuva halu palvella ihmisiä. Työ on hyvin itsenäistä, joten olet myös hyvä organisoimaan töitäsi ja olet joustava työtehtävien suhteen.
 
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Kyseisen HR- / osastosihteerin työsuhde on 1-2 vuoden määräaikaisuus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  HR- / osastosihteeri


Sijainti:  LAPPOHJA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja