(Poistunut julkaisusta)

HR-osaaja
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsitkö vaihtelua? Palatko halusta tehdä HR-työtä kansainvälisessä teollisuusyrityksessä?

Meillä on tilaisuus palkata kehittyvään HR-tiimiimme kaksi uutta henkilöä. Vielä emme halua tarkasti määritellä tulevien tiimiläisten rooleja, vaan pyydämme, että sinä kerrot meille mitä osaat tai mitä haluaisit oppia. Sinun osaamisesi voi olla juuri sitä mitä me etsimme.

Jottei tämä ilmoitus olisi liian hämmentävä, kerromme kuitenkin mitä me tällä hetkellä teemme. Me HR-tiimissä vastaamme ulkoistetun palkanmaksun koordinoinnista sekä toimimme palkanlaskijoiden ja esimiehien yhteyshenkilönä palkanmaksuun liittyvissä kysymyksissä. Osallistumme palkkajärjestelmien ja työaikajärjestelmien kehittämiseen. Neuvomme ja koulutamme osaavaa esimiesjoukkoamme niin henkilöstökäytännöissä ja työsopimusasioissa kuin HR-järjestelmien käytössä. Olemme liiketoiminnan tukena henkilöstöön liittyvissä asioissa ja HR Business Partner -roolissa osallistumme operatiiviseen johtoryhmätyöskentelyyn. Työhyvinvointiin liittyvä koordinointi sekä työterveysyhteistyö on HR-tiimimme vastuulla. Osallistumme oppilaitosten kanssa erilaisiin tapahtumiin ja olemme teknisten osaajiemme mukana ammattikorkeakoulutason iv-alan opetuksessa. Rakennamme yrityskuvaa pitkäjänteisesti yhdessä viestinnän ja markkinoinnin kanssa. Haluamme olla työpaikka, jossa ihmiset voivat hyvin ja tekevät parhaansa luottaen siihen, että työkaverikin tekee.

Etsimme sinua, innokas HR-henkilö, jolla on vähän tai paljon osaamista jostain henkilöstöhallinnon osa-alueesta sekä halu oppia uutta ja intoa kehittää tai heitellä ideoita. Sopeudut oikein hyvin porukkaamme, jos olet kokeilijaluonne, jonka vauhti ei loivissa ylämäissä hyydy. Osaat myös tarvittaessa vetää jarrukahvasta keskittyäksesi tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin eikä raportointi nosta karvojasi pystyyn. Me olemme tiiminä rohkeasti kokeilunhaluisia ja innostumme helposti. Meillä on paikka varattuna juuri sinulle joko Turussa tai Toijalassa (Akaa).

Kerromme mieluusti itsestämme lisää ja tarjoammekin siihen oivan mahdollisuuden – liity halutessasi Skype-keskusteluun 27.6.2019 klo 15–16 ja kysy ja tutustu meihin! Linkin ja lisätietoja saat soittamalla HR Business Partner Tarja Mäkiselle 18.6. klo 14.30–16.30 tai 19.6. klo 8–9.30 puh. 040 868 3354 tai HR Director Tuija Lehesvirralle 14.6. klo 12–13  tai 16.30–17.30 puh. 040 868 3220.

Toinen haettavissa olevista paikoista on määräaikainen ja kokoaikainen, vähintään noin vuoden kestävä sijaisuus, ja toinen on vakituinen osa-aikainen paikka. Voit hakea molempia paikkoja yhdellä hakemuksella viimeistään 3.7.2019. Jos uskot, että sinun osaamisesi ja persoonasi saavat meidät kiinnostumaan, täytä hakulomake verkossa vaikka heti!