HR-osaaja palkkayhteyshenkilöksi
Ilmarinen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Tule mukaan HR-tiimiimme, jossa arkemme koostuu monipuolisista ilmarislaisten arkea, kehittymistä, työkykyä ja työsuhdetta tukevista tekemisistä ja prosesseista. Tiimimme yhdeksästä jäsenestä yksi on jäämässä vuorotteluvapaalle, joten tiimissämme
on pian sijaisen kokoinen aukko. Etsimme nyt sinua HR-osaaja, toimimaan palkkayhteyshenkilönä vuorotteluvapaan ajan.

Päävastuualueesi on palkkoihin ja palkkioihin liittyvien tietojen toimittaminen ulkoiseen palkkapalveluumme ja palkka-aineistojen tarkastaminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu lomiin ja poissaoloihin liittyvät korjaukset ja tarkastukset sekä
lomiin, poissaoloihin ja muihin työsuhdeasioihin liittyvää neuvontaa. Työkaluina meillä on HRMepco ja Timecon, joiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

 

Edellytämme sinulta

  • osaamista ja kokemusta palkkayhteyshenkilön/palkanlaskennan tehtävästä
  • työsuhdeosaamista
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • digitaalisten työkalujen hallintaa
  • yhteistyökykyä ja -halua

 

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • palveluhenkisyys
  • tehokas ja joustava työote sekä itseohjautuvuus
  • ratkaisukeskeisyys

 

Mikäli mieleesi nousi kysymyksiä tehtävään liittyen, Saija vastaa niihin 6.5. ja 7.5. kello 12-13 numerossa 050 407 1849.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi avoimeen tehtävään viimeistään tiistaina 11.5.2021
tämän linkin kautta.

Sijaisuus alkaa 1.6.2021 ja on kestoltaan 6 kk. Valitun henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut vaatimukset.

Meille kannattaa tulla

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot