(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Nykyisen HR managerimme siirtyessä talon sisällä uusin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa Lumon Oy:n tuotantolaitoksille Kouvolaan. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yhtiön henkilöön liittyvistä asioista ja tuet esimiehiä työsuhteen eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. Henkilöstö pitää sisällään Kouvolan tehtaidemme tuotannonhenkilöstön sekä tukiyksiköiden henkilöstön. Kuulut yhtiön operatiiviseen johtoryhmään ja raportoit työstäsi sekä tehtaan operatiiviselle johtajalle että konsernin henkilöstöjohtajalle. Sinulla on tärkeä rooli Lumon Oy:n työkyky- ja työterveysasioiden ylläpitäjänä ja kehittäjänä. Henkilöstön työtyytyväisyyden ja osaamisen kehittäminen ovat keskeinen osa toimenkuvaasi. Vastaat myös konsernin HR-prosessien toimeenpanosta omalla vastuualueellasi. Tukena työssäsi ovat konsernin muiden yhtiöiden HR managerit sekä konsernin henkilöstöjohtaja. Toimit itse esimiehenä neljälle HRM-tiimiläiselle. Tiimin vastuulla on Lumon konsernin kotimaan palkanlaskenta, konsernin matkahallinta sekä matkustusasiat. Toimipaikkasi on innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä Kouvolan tehtailla, jossa on viimeisen kolmen vuoden aikana viety läpi 25M€ investointiohjelma. Viimeisimpänä kesällä 2020 käynnistetty silkkipainolinjamme.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Kokemusta monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä
  • Kyvykkyyttä toimia niin operatiivisissa kuin strategisen tason HR-tehtävissä
  • Erinomaisia organisointi-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Aikaisempaa esimiestyökokemusta
  • Kokemusta työkykyjohtamisesta ja henkilöstön osaamisen kehittämistä
  • Näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa

Kyseinen tehtävä on näköalapaikka voimakkaasti kasvavan kansainvälisen yrityksen HR-toimintoihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä. Työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa talon sisällä tehtäviä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: www.lumon.fi/rekrytointi  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020. 

Lisätietoja työtehtävästä: henkilöstöjohtaja Kimmo Hilliaho 7.10.2020 klo 14-16, 15.10.2020 klo 14-16 ja 19.10.2020 klo 13-15.

 p. 0400-780909, kimmo.hilliaho@lumon.fi