(Poistunut julkaisusta)

HR-MANAGER
MONETRA POHJOIS-SAVO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme vahvassa kasvussa olevaan yhtiöömme HR-Manageria, joka toimii johdon strategisena kumppanina ja osallistuu yhtiön johtoryhmän työskentelyyn.  

Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen ja dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka tunnetaan osaavasta ja hyvinvoivasta henkilöstöstään. Koordinoit henkilöstön osaamisen kehittämistä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehität HR–prosesseja ja vastaat niiden käyttöönotosta. Koordinoit yhteistoimintaa ja olet tärkeässä roolissa yrityskulttuurin ja organisaation kehittämisessä. Tuet esimiehiä HR-prosesseissa sekä lakien ja työehtosopimusten soveltamisessa. Ryhdymme lähitulevaisuudessa tarjoamaan asiakkaillemme myös HR-palveluita, jolloin toimisit myös HR-asiantuntijatiimin esimiehenä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa HR-osaamista sen eri osa-alueilta, erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimit asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti myös johtaessasi HR-palveluiden myyntiä asiakkaille. Kehität omaa osaamistasi suunnitelmallisesti ja osallistut myös henkilöstön valmentamiseen. Arvostamme kokemusta osaamisen kehittämisestä ja valmentavasta johtamisesta, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä HR-järjestelmien ja raportointityökalujen osaamista. 

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä. 
HR-Managerin tehtävä on vakinainen ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot määräytyvät Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Työskentelypaikkakuntana on Kuopio. 
Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae meille jo tänään - odotamme kuulevamme sinusta pian! Voit jättää hakemuksen osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hr-manager-304820/ Lisätietoja HR-päällikkö Elina Arppe (puh.+358 44 791 8019) 29.7.2020 saakka tai toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen 3.8.2020 klo 14.00-15.30 tai 4.8.2020 klo 14.00-15.30 puh. +358 50 561 9589. Hakuaika päättyy 16.8.2020.