(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Nykyisen HR managerimme siirtyessä talon sisällä uusin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa Kouvolaan

Lumon Oy:n HR managerina vastaat kokonaisvaltaisesti yhtiön henkilöstöasioista ja tuet yhtiön esimiehiä monipuolisissa henkilöstöön liittyvissä asioissa koko työsuhteen elinkaaren ajan. Henkilöstö pitää sisällään Kouvolan tehtaidemme tuotannonhenkilöstön sekä tukiyksiköiden henkilöstön. Kuulut yhtiön operatiiviseen johtoryhmään ja raportoit työstäsi sekä tehtaan operatiiviselle johtajalle että konsernin henkilöstöjohtajalle. Vastaat konsernin HR-prosessien toimeenpanosta omalla vastuualueellasi ja sinulla on tärkeä rooli Lumon Oy:n työkyky- ja työterveysasioiden ylläpitäjänä ja kehittäjänä. Henkilöstön työtyytyväisyyden ja osaamisen kehittäminen on keskeinen osa toimenkuvaasi. Tukena työssäsi ovat konsernin muiden yhtiöiden HR managerit sekä konsernin henkilöstöjohtaja. Toimit itse esimiehenä kolmelle HRM-tiimiläiselle. Tiimin vastuulla on Lumon konsernin kotimaan palkanlaskenta, konsernin matkahallinta sekä matkustusasiat. 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Viiden vuoden kokemusta monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kyvykkyyttä toimia niin operatiivisissa kuin strategisen tason HR-tehtävissä
  • Kokemusta työsuhdeasioista, palkkahallinnosta ja HR-järjestelmän kehitystehtävistä
  • Erinomaisia organisointi-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Aikaisempaa esimiestyökokemusta
  • Mepco ja M2 käyttökokemusta 
  • Kokemusta eLearning- ratkaisuista osana henkilöstön osaamisen kehittämistä
  • Näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa

Kyseinen tehtävä on näköalapaikka voimakkaasti kasvavan kansainvälisen yrityksen HR-toimintoihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: www.lumon.fi/rekrytointi  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2020.