(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
M-FILES OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Innostutko HR-työstä ja kansainvälisestä työympäristöstä? Haluatko olla mukana organisaatiossa, jossa ihmiset ovat keskiössä ja monipuolista osaamistasi arvostetaan?

Meitä on M-Filesissa jo yli 550. Globaali HR-tiimimme tarvitsee nyt lisää vankkaa ja laaja-alaista kokemusta. Siksi etsimmekin generalistia (Senior) HR Manager positioon Tampereen toimistollemme (Espoo harkittavissa). Kansainvälisen HR-tiimimme tehtävänä on tarjota korkealaatuisia HR-palveluita ja -osaamista sekä sitä kautta tukea M-Filesin liiketoiminnan ja asiakkaiden menestystä. Tavoitteenamme on varmistaa HR-asioiden sujuva kokonaisohjaus läpi organisaation.

HR Managerina työskentelet osana HR-tiimiä moninaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja valmistelutehtävissä. Otat vastuullesi HR:n nimetyt tehtäväkokonaisuudet. Iso osa työstäsi koostuu henkilöstön ja esimiesten sisäisestä palvelusta ja tuesta, mutta lisäksi tehtävään kuuluu merkittävästi asioiden, prosessien ja toimintatapojen jatkuvaa kehittämistä. Työssä tarvitaan sekä nopeaa reagointia että pitkään tähtäimeen keskittymistä. Tehtävä on uusi, joten tehtävän sisältöä muokataan valittavan henkilön osaamisen, potentiaalin, kiinnostuksen ja toimintaotteen mukaan.

Tämä on unelmapaikka sinulle, joka hoidat työsi myönteisellä energialla! Olet proaktiivinen, pystyt priorisoimaan, sinulla on hyvä tilannetaju ja osaat hoitaa yllättävät sekä luottamukselliset tilanteet tyynesti. Palveluotteesi on aloitteellinen, nopea ja jämäkkä. Pystyt helposti hyppäämään tilanteesta toiseen ja viemään montaa asiaa rinnakkain eteenpäin. Huolehdit työsi aikataulusta ja laadusta sekä asioiden loppuun saattamisesta. Nautit omistautuvasta ja luovastakin työskentelystä nopeatempoisessa ja asioita aikaansaavassa ympäristössä.  

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • vankka ja laaja-alainen ammatillinen HR-osaaminen sekä näytöt onnistumisista
  • vähintään kymmenen vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä
  • vahva kyky käynnistää ja jalkauttaa sekä loppuunsaattaa asiat
  • taito toimia palveluhenkisesti, tehokkaasti ja hallitusti myös paineen alla
  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • erinomainen tilannetaju ja pelisilmä
  • ilmaiset itseäsi sujuvasti suomen ja englannin kielellä

 

Vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien myötä on tärkeää, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja toimintatapojasi. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea ihminen meille. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Hakuaika tehtävään päättyy ma 2.12.2019.