(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019

Haemme

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Metsä Boardin Äänekosken kartonkitehtaan henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Henkilöstöpäällikkönä vastaat tehtaan henkilöstöasioista tiiviissä yhteistyössä Metsä Boardin Äänekosken kartonkitehtaan tehtaanjohtajan ja esimiesten kanssa. Työsuhdeasioiden lisäksi vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä varmistat, että henkilöstöohjelmat ja -tavoitteet toteutuvat paikallisesti. Toimit verkostossa muiden Metsä Groupin henkilöstöpäälliköiden ja -asiantuntijoiden kanssa. Raportoit Metsä Boardin henkilöstöjohtajalle.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta henkilöstötehtävistä tai esimiestehtävistä tuotannossa. Tehtävä edellyttää kokemusta työsuhde- ja TES-asioista sekä toiminnan kehittämisestä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky hoitaa tehtäviä tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Olet aktiivinen ja sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka ja kiinnostunut työyhteisön kehittämisestä. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Sujuva suomen- ja hyvä englanninkielen taito ovat tehtävässä tarpeen.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Camilla Wikström p. 050 389 3467. Tavoitat hänet parhaiten puhelimitse maanantaina 14.10 ja 21.10 klo 15-16.30.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 27.10.2019 saakka. Menestystä hakuun!