(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Sherwin-Williams is the largest paints and coatings company in the world. With $15.8 billion in sales, more than 4,100 stores, and 140 manufacturing and distribution centers worldwide. Our 60,000 employees across the globe are diverse, innovative and passionate. With a variety of rewarding and challenging opportunities, Sherwin-Williams is a great place to launch and grow a career. Find yours and join us today.

At Sherwin-Williams, we're proud of the company we keep — our family of loyal employees. To learn about our company and our culture go to Sherwin.com/careers.

Haemme asiakkaallemme Sherwin-Williamsille HR Manageria vastaamaan yrityksen Suomen HR-toiminnoista. Kyseessä on vuoden määräaikainen sijaisuus, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa pidempäänkin. Toimipisteesi tulee olemaan Vantaalla, mutta tulet vastaamaan myös yrityksen Helsingin toimipisteen HR-asioista.

Työssäsi vastaat kokonaisuudessaan Suomen HR-prosesseista ja tuet tuotantolaitoksen liiketoimintaa. Päivittäisiin tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi esimiesten tukeminen HR-asioissa, rekrytointiprosessien koordinoiminen, esimiesten ja työntekijöiden kouluttaminen sekä kuukausiraportointi ja budjetointi. Vastaat myös siitä, että yrityksen kansainväliset toimintatavat jalkautetaan suomalaiseen ympäristöön sopiviksi. Tuet työntekijöiden kehittymistä ja toimit yhteyshenkilönä eri yhteistyötahoihin kuten esimerkiksi työterveyteen ja liittoihin. Olet tärkeä yhteyshenkilö eri sidosryhmien välillä ja mahdollistat HR-prosessien toteutumisen tehokkaasti eri osissa yritystä. Työnkuvassasi pääset osallistumaan laajasti HR-käytäntöihin ja halutessasi voit myös kehittää näitä prosesseja. Yhtiön arvojen edistäminen ja positiivisen kulttuurin luominen on tärkeä osa työtä. Tulet osaksi neljän hengen pohjoismaista HR-tiimiä ja osaksi isompaa 40 hengen eurooppalaista HR-tiimiä.

Odotamme, että omaat jo kokemusta itsenäisestä HR-työstä. Olet ollut laajasti tekemisissä liiketoiminnan tukemisessa HR-funktion näkökulmasta. Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta kansainvälisestä ympäristöstä ja työskentelystä tuotantolaitosten kanssa. Olet itsevarma HR-ammattilainen, joka pystyy ottamaan vastuuta laajalla skaalalla heti alusta alkaen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja valmius käsitellä haastaviakin tilanteita päivittäisessä arjessa. Olet toimeen tarttuva henkilö, joka saa asioita aikaiseksi eikä pelkää ottaa haltuun uusiakaan kokonaisuuksia. Pystyt osoittamaan kykysi vaikuttaa ja kehittää organisaatiota, jossa työskentelet. Sinulla on aito kiinnostus työskennellä ihmisten kanssa ja omaat ratkaisukeskeisen lähestymistavan. Monipuolinen tehtävänkuva vaatii myös sitä, että olet taitava multitaskaaja, joka organisoi työnsä erinomaisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä sinulla on tuntemusta HR-järjestelmistä.

Etsimällämme henkilöllä on kiinnostusta ja halua osallistua ja kehittää henkilöstöhallintoa sekä strategisella että operatiivisella tasolla tuotantoympäristössä, johon kuuluu monipuolisesti kansainvälisiä kontakteja ja yhteistyötä.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vastaamaan yhden maan HR:stä ja päästä työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa. Tässä roolissa saat kokemusta ja näkemystä siitä, miten tuotantolaitos toimii ja kuinka HR toimii siinä kentässä. Kansainvälisessä yrityksessä tulet osaksi isoa HR-ammattilaisten verkostoa ja pääset oppimaan myös heidän osaamisestaan. Työskentelet lähellä liiketoimintaa ja voit aidosti olla tukemassa sitä HR-funktiosta käsin. Pitkän määräaikaisuuden jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä Sherwin-Williamsilla ja jatkaa aloittamaasi työtä yrityksessä.

Oletko etsimämme HR-ammattilainen etsimässä seuraavaa mahdollisuutta urallasi? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa:
Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen
050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse:
Ti 10.9 klo 8-10
To 12.9 klo 12-14

Tiedustelut puhelimitse: Ti 10.9 klo 8-10 To 12.9 klo 12-14