(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

 

Haluatko sinä olla 3 steppiä edellä muita ja työskennellä alan markkinajohtajalla? Mitä jos pääsisit itse vaikuttamaan työskentelytapoihisi ja sinulle tarjottaisiin mahdollisuus itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn? Miltä kuulostaa ammattimainen työyhteisö, menestyjätiimi ja kaveriporukka, jossa voit olla kuin kotonasi?

Liiketoimintamme perustuu IT-laitteiden elinkaaren hallintaan, jossa kestävä kehitys ja kiertotalous ovat toiminnan keskiössä: Luomme käytetyille laitteille uusia koteja. Mielestämme menestyvä liiketoiminta saa olla myös hauskaa, vaikka otammekin sen vakavasti! Me uskomme matalaan hierarkiaan ja yhteisön voimaan. Meillä persoonat tekevät meistä voittavan joukkueen ja haasteet ratkomme yhdessä! Meillä ei jäkätetä, vaan kannustamme toisiamme! Kasvumme mahdollistaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia ja kehitysmahdollisuuksia myös sinulle.

Nyt etsimme kokenutta ja energistä

HR MANAGERIA

Suomen liiketoiminnan luottokumppaniksi HR-asioissa. Toimit Suomen liiketoimintayksikön johtoryhmässä ja osallistut liiketoiminnan ja strategian kehittämiseen HR-näkökulmasta. Kehität myös yhdessä konsernin HR-johtajan kanssa henkilöstöstrategiaa ja toteutat sitä omalla vastuualueellasi. Olet esimiesten sparrauskumppani sekä autat heitä päivittäisten HR-kysymysten ratkomisessa. Kyky luoda aktiivinen keskusteluyhteys ja luottamuksellinen yhteistyösuhde esimiesten kanssa on tehtävässä menestymisen edellytys. Lisäksi tuet ja ohjaat asiantuntemuksellasi liiketoimintaa laajemmissa HR-asiakokonaisuuksissa, kuten henkilöstösuunnittelussa ja rekrytoinneissa. Osallistut myös Suomen HR-käytäntöjen ja –prosessien kehittämiseen konsernin HR-johtajan kanssa. Koet luontaiseksi edistää HR-prosessien sekä uusien toimintamallien käyttöönottoa liiketoiminnassa ja tarvittaessa valmennat esimiehet uusien käytäntöjen osalta.

Haemme ”kasvua asenteella” joten toivomme, että sinulla olisi:

 • Yli viiden vuoden kokemusta vastuullisista HR-tehtävistä: Olet aktiivisesti toiminut yhteistyössä liiketoiminnan kanssa kehittäen ja toteuttaen yrityksen strategiaa ja henkilöstöstrategiaa. Sinulla on kokemusta johtoryhmä- ja esimiestyöskentelystä.
 • Vahvaa HR-prosessien ja työsuhteen elinkaaren tuntemusta sekä kokemusta työlainsäädännön soveltamisesta
 • Kysyä saada asiat tapahtumaan: Priorisointi- ja organisointikykyä
 • Oma-aloitteisuutta ja määrätietoisuutta: Tartut eteesi tuleviin haasteisiin aktiivisesti. Uskallat tuoda omat näkemyksesi selkeästi esille ja käsittelet haastavat tilanteet ratkaisukeskeisesti sekä rakentavasti.
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja: Sinulla on nauru herkässä ja olet tiimipelaaja vailla vertaa.
 • Kokemusta kansainvälisessä yrityksessä toimimisesta: IT-alalla työskentely katsotaan eduksi
 • Kykyä toimia työssä niin suomen kuin englannin kielellä

Meidän tehtävänämme on taata, että sinä onnistut! Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Olemme mukana luomassa parempaa maailmaa meille kaikille sekä jälkipolvillemme.
 • Kasvua asenteella: Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, olemme avoimia ja halukkaita oppimaan uusia asioita sekä kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös kouluttautua, ja sinulle on varattu vuosittainen koulutusbudjetti.
 • Hyvän esimiestyön: Esimiehemme saavat jatkuvasti positiivista palautetta. Toimintaamme ohjaavat selkeät prosessit ja toimintatavat. Tarjoamme sinulle rakkautta ja rajoja.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyvät edut: Sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet sekä työsuhdematkasetelit.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Meillä työskentelet osana HR-tiimiä iloisessa ja rennossa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme.
 • Energisen ja aktiivisen porukan: Training Days –matkat ulkomailla, vuosittaiset Sulkavan soudut ja muut urheilulliset tapahtumat.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ

Innostuitko? Kerro meille olemassaolostasi ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen TÄÄLTÄ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, p. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ma 8.4. ja 15.4. klo 13–14.