(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Tule HR Manageriksi kasvavan ja kehittyvän työyhteisömme tueksi.

Merima on merkittävä laivanrakennusalalla toimiva kasvava ja kansainvälinen projektinhallintatalo. Nyt etsimme yrittäjähenkistä, osaava ja positiivista vastuunottajaa luotsaamaan yrityksemme henkilöstöasioita äitiysloman ajaksi. Kyse on uudesta positiosta organisaatiossamme ja mahdollista on, että työsuhde vakinaistetaan sijaisuuden jälkeen.

Etsimällämme henkilöllä on työhön soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulle tuttuja asioita ovat esim. työsuhdeasiat, HR-prosessien kehittäminen, rekrytointi sekä osaamisen kehittämiseen liittyvät hankkeet. Parhaassa tapauksessa olet itsenäisesti vastannut, organisoinut ja koordinoinut edellä mainittuja asioita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli osaat hallita isoja kokonaisuuksia, organisoit asioita tehokkaasti sekä sinulta löytyy intoa kehittää asioita eteenpäin. Yhteistyössä johtoryhmän ja esimiesten kanssa rakennat ja kehität yrityksen henkilöstöhallintoa ja -strategiaa, osaamisen kehittämiseen tähtääviä hankkeita, HR-prosesseja, työkulttuuria ja työhyvinvointia sekä varmistat, että myös pitkällä aikavälillä talosta löytyy riittävästi ja oikeanlaisia henkilöstövoimavaroja ja asiantuntijoita. Tuet esimiehiä heidän esimiestyössään, rekrytoinneissa ja työsuhdeasioissa yhdessä yhtiön oman palkkahallinnon kanssa, etkä pelkää laittaa käsiäsi saveen. Vastuullasi on varmistaa, että arki sujuu ja sitä tukevat prosessit rullaavat. Uudessa positiossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen henkilöstöhallinnon kehittämiseen ja omaan toimenkuvaasi henkilöstöhallinnon asiantuntijana.

Olet jämpti, mutta sydämellinen ja ymmärrät, miten tärkeää henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen on kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tykkäät ideoida uutta, et odota tulevasi valmiiseen pöytään ja haluat olla osaltasi rakentamassa iloista ja toimivaa työyhteisöä. Kokemuksesta hektisessä asiantuntijaorganisaatiossa pk-yrityksessä on tehtävässä etua. Hyvät yhteistyötaidot sekä positiivisuus ovat tehtäväsi kannalta avain asemassa.

Lisäksi edellytämme sinulta:

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • joustavuutta

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän, jota on mahdollisuus muokata omien vahvuuksien ja intressien mukaan. Meillä on hyvä ilmapiiri, rutkasti reipasta tekemisen meininkiä ja työyhteisö, joka on erittäin innostunut yrityksemme strategiasta, suunnasta sekä mielenkiintoisesta työstämme risteilijärakentamisen hektisessä maailmassa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian (viimeistään huhti/toukokuussa) ja jatkuu määräaikaisena toukokuun loppuun 2020.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa yhtiön päätoimipaikassa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 7.4.2019), sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”HR Manager”. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Minna Mäkiranta-Blyth puh. +358 50 3616 388.