(Poistunut julkaisusta)

HR-MANAGER
Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Määrittelet liiketoimintaan parhaiten soveltuvat HR-prosessit ja koordinoit niiden toteuttamista eri alueilla. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon, avainhenkilöiden ja koko organisaation kanssa auttaen heitä onnistumaan työssään entistä paremmin.

Tehtäväsi on edistää liiketoiminnan kasvua ja menestymistä kehittämällä konsernin ja eri konserniyhtiöiden HR-toimintoja. Määrittelet liiketoimintaan parhaiten soveltuvat ja tarkoituksenmukaiset HR-prosessit ja koordinoit niiden toteuttamista liiketoiminnan eri alueilla. Vastuualueesi käsittää mm. henkilöstöstrategiaan, työsopimuksiin, palkitsemiseen, osaamiseen, perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin, rekrytointiin ja johtamiseen sekä henkilöstötietoihin liittyviä tehtäviä. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon, avainhenkilöiden ja koko organisaation kanssa auttaen heitä onnistumaan työssään entistä paremmin.

 

Sinulla on vahvat näytöt soveltuvista tehtävistä ja henkilöstöhallinnon osaamisesi on laaja. Osaat soveltaa monipuolista kokemustasi luotaessa ja kehitettäessä Pohjola Rakennuksen HR-prosesseja. Tunnistat eri kehitysvaiheissa olevien yhtiöiden tarpeet HR:n näkökulmasta ja pystyt osaamisellasi tukemaan menestymistä. Tehtävä on uusi ja edellyttää sinulta kiinnostusta niin laajempaan kehittämiseen kuin operatiiviseen tekemiseen. HR-asioihin painottunut soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa kasvavassa ympäristössä rakennusalan johtavien ammattilaisten kanssa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 17.9.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-13041. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0207 420 562.