(Poistunut julkaisusta)

HR Manager
Raumaster

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme nyt uuteen tehtävään Raumaster- konsernille Raumalle

HR MANAGERIA

Tulet vastaamaan konsernimme ja sen eri yhtiöiden HR- käytäntöjen ja -prosessien kehittämisestä kasvuhaasteitamme tukemaan. Tuet liiketoimintajohtoa päivittäisissä henkilöstöasioissa. Keskeiset vastuualueesi liittyvät mm. rekrytointiprosesseihin, johdon ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Vastuullasi ovat myös työsuhteisiin ja palkkauskäytäntöihin liittyvät asiat. Apunasi työskentelee henkilöstökoordinaattori ja raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä jo useamman vuoden kokemus vastuullisista HR – tehtävistä mm. rekrytoinneista ja osaamisen kehittämisestä.  Kokemuksesi kautta tuot konserniin uutta osaamista ja kykenetkin rakentamaan itsenäisesti toimivia HR prosesseja ja – käytäntöjä. Olet persoonaltasi ”hands-on” tyyppinen tekijä, joka saa asioita aikaiseksi ja on itse mielellään mukana päivittäisessä tekemisessä. Sinulla on myös hyvät kommunikointitaidot ja keskustelet luontevasti liiketoimintajohdon kanssa.

Sinulle tarjotaan mielenkiintoisia haasteita kasvavassa ja menestyvässä konsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus omalla panoksellasi ja osaamisellasi rakentaa yhtiömme menestystä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 27.8.2018 mennessä.