(Poistunut julkaisusta)

HR Manager (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

HR Manager (Turku)

Hakuaika 13.01.2020 – 02.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vahvistamme nyt henkilöstöhallintoamme. Haussa on kokenut ja kehittämishenkinen HR Manager osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HR-prosesseista, henkilöstöpolitiikasta ja uusien käytäntöjen kehittämisestä. Keskeiset tehtäväsi liittyvät mm. rekrytointiin, sisäiseen viestintään, työhyvinvointiin, työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin ja paikalliseen sopimiseen. Lisäksi tuet esimiehiä HR-asioissa ja osallistut osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä raportoit CFO:lle ja toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi sisältöön.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kattava kokemus monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä, mieluiten kasvuyrityksistä. Viihdyt käytännönläheisissä tehtävissä, mutta kokemuksesi kautta tuot myös uusia näkemyksiä strategisen tason suunnitteluun. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, organisointi- ja päätöksentekotaidot ja näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen henkilöstöhallintoa kokonaisvaltaisesti ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen kasvavan yrityksen mukana. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtaja Heikki Huotarille 2.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "HR Manager". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.