HR Manager, Pizzeria Via Tribunali, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021
Organisoiva, kehityshaluinen ja lämminhenkinen. Ovatko nämä ominaisuuksia, jotka kuvaavat lähestymistäsi henkilöstön johtamiseen? Hyvä! Etsimme nyt asiakkaallemme Pizzeria Via Tribunalille nälkäistä HR-alan ammattilaista, joka etsii uralleen uusia haasteita. Jos olet jo kerryttänyt kokemusta HR-tehtävistä muutaman vuoden ajalta ja yrityskulttuurin kehittäminen sekä jalkauttaminen ovat lähellä sydäntäsi, voi tämä tehtävä olla sopiva juuri sinulle. Lue lisää alta ja hae pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä operatiivisen johtajan sekä tulosyksiköiden päälliköiden kanssa varmistaessasi, että HR-prosessit ja toimintamallit tukevat liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Päivittäisessä työssäsi tuet esimiehiä esimerkiksi työsuhteeseen ja työehtosopimuksen tulkintaan liittyvissä kysymyksissä sekä varmistat lainsäädännön noudattamisen henkilöstöön liittyvissä asioissa. Olet avainasemassa toimivan yrityskulttuurin rakentamisessa organisaation kasvaessa nopeaa tahtia. Jalkautat kulttuuria kaikkiin toimipisteisiin ja löydät työhön ne henkilöt, jotka elävät yrityksen arvoja ja toimintatapoja. Rooli on Via Tribunalilla uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä aidosti vaikuttamaan ja tuomaan näkemyksesi HR-prosesseihin.

Tarjoamme


* Nopeasti kasvavan yrityksen tuomat kehittämis- ja kehitysmahdollisuudet
* Monipuoliset työtehtävät ja vastuullisen työnkuvan - sinuun ja osaamiseesi luotetaan
* Innostuneen henkilöstön ja herkullisen konseptin ympärillä työskentelyn

TYÖNKUVA
Varmistat ja vahvistat omalta osaltasi yhteistoiminnan toteutumista yhtiössä ja osallistut paikallisiin neuvotteluihin sekä uusien toimintamallien kehittämiseen, suunnitteluun ja implementointiin. Vastaat työkykyjohtamisen kokonaisuudesta. Huolehdit lisäksi yhtiön rekrytoinneista ja toimit ulkoistetun palkanlaskennan yhteyshenkilönä. Tehtäviisi kuuluu tiivistetysti:


* Henkilöstön rekrytointi ja HR-prosessien kehittäminen
* Työsuhteiden elinkaaren hallinta
* Esimiesten tukeminen työsuhteisiin liittyvissä asioissa
* Omalla esimerkillä johtaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä HR:n parista noin 2-3 vuoden ajalta
* Kokemusta HR-prosessien kehittämisestä ja työlainsäädännöstä
* Erinomaiset viestintätaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi olet:


* Liiketoimintalähtöinen
* Yhteistyötaitoinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan elokuussa 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Via Tribunalin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pizzeria Via Tribunali on autenttista napolilaista pizzaa tarjoileva ravintolakonsepti, joka on toiminut Helsingissä vuodesta 2017. Nykyään pizzerioita on jo kolme kappaletta ja kaikissa niissä vaalitaan erinomaisen pizzan salaisuutta - yksinkertaisia raaka-aineita ja avotuliuunia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463037
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki