(Poistunut julkaisusta)

HR Manager, HR Operations
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme Helsinkiin
HR MANAGER, HR OPERATIONS

Sinä kokenut HR-prosessien kehittäjä ja työsuhdeasioiden ammattilainen: haluatko työskennellä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa ihmiset ovat liiketoiminnan keskiössä ja monipuolista osaamistasi arvostetaan? Kehitämme Swecon HR-toimintamallia ja etsimme avainpeluria tähän työhön kehittämään HR-prosessejamme ja vastaamaan yhteisistä palveluista eri liiketoiminnoillemme. Tiimisi tukee HR Business Partnereita HR-työssä ja omalla asiantuntemuksellaan vastaa HR-prosesseista, työsuhdeasioista, HR-raportoinnista, HR-järjestelmistä ja palkkahallintoyhteistyöstä. Pääset mukaan kehitysmatkalle, jossa tavoittelemme entistä sujuvampaa arkea ja uudenlaista toimintatapaa HR-asioissa.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Olet osa mutkatonta ja innostunutta HR-tiimiä, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on vahva yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä. Olet kokenut HR-prosessien kehittäjä ja sinulla on vahva osaaminen työsuhdeasioista ja paikallisista neuvotteluista. Sinulla on kokemusta työskentelystä suuressa tai keskisuuressa organisaatiossa sekä useamman vuoden kokemus esimiestyöstä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Työskentelytapaasi leimaa vahvasti toimeen tarttuva, itsenäinen ja kestäviä ratkaisuja aikaansaava ote. Sinulla on vahva ammatillinen identiteetti ja pystyt vakuuttavasti perustelemaan oman kantasi samalla muiden näkökulmat huomioiden. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, olet palveluhenkinen ja hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta verkostoidut luontevasti yli yksikkö- ja osastorajojen. Kanssasi on ilo työskennellä.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 7.12.2020 mennessä.