(Poistunut julkaisusta)

HR Manager / Head of HR, Finland
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Oletko inspiroiva ja muut mukaan saava HR-ammattilainen? Etsitkö työtä, joka pystyy tarjoamaan sinulle haasteita kannustavassa, positiivisessa ja aidosti ihmisistä välittävässä ilmapiirisissä? Onko asiakaslähtöisyys keskiössä kaikessa mitä teet? Jos vastaus on kyllä, niin voit hyvinkin olla etsimämme luotsi Suomen HR-tiimiimme.

Tehtävässä yhdistyvät sekä kehittäminen että operatiivisen HR:n luotsaaminen. Toimit vahvasti Suomen liiketoimintamme kumppanina ja tuet johtoa ja esimiehiä mm. henkilöstön kehittämiseen, organisaatiomuutoksiin, rekrytointiin, palkitsemiseen ja suorituksen johtamiseen liittyvissä asioissa. Toimit esimiehenä asiantuntijatiimille ja kehität Suomen HR-toimintaa yhdessä heidän kanssaan. Olet myös tärkeä osa kansainvälistä HR-tiimiämme. Olet Suomen johtotiimin jäsen ja raportoit suoraan liiketoimintajohdolle. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme, Helsingin Kalasatamassa.

Etsimme henkilöä, jossa yhdistyvät johtajuutemme kolme kulmakiveä: ihmiset, liiketoiminta ja kehittäminen. Motivoit ja innostat ihmisiä ja toimit näin hyvänä roolimallina myös muille. Asetat tiimillesi selkeän suunnan ja tavoitteet, jotka nousevat Lindströmin visiosta ja strategiasta. Otat innolla vastaan haastavia tavoitteita ja valmentavalla otteellasi kuljet kohti näitä tavoitteita yhdessä ihmisten kanssa. Osaat tehdä päätöksiä ja kantaa niistä vastuun. Tunnet myös omat vahvuudet ja kehittämiskohteet ja olet avoin palautteelle sekä uusille ideoille.

Odotamme sinulta vahvaa aikaisempaa näyttöä monipuolisista HR-päällikön tehtävistä. Olet tottunut toimimaan liiketoimintalähtöisesti ja tuot yhteisöömme hyvän yhdistelmän vahvaa operatiivista tekemistä ja kehittämistä. Sinulla on jo esimieskokemusta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle avainpaikan vakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyys ovat erinomaisella tasolla. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja vastuullisesti.

Haluatko olla osa meidän upeaa HR-tiimiä? Lisätietoja tehtävästä saat Kirsi Aropaltiolta, p. 040 751 9521, tavoitettavissa 10.8. ja 15.8. klo 10-12. Hae tehtävään sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 19.8.2018.