HR-KOORDINAATTORIA
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakouluun

HR-KOORDINAATTORIA

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vastuullisista HR:n suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävistä kansainvälisessä työympäristössä? Haemme nyt uutta kollegaa koulumme osaavaan HR-tiimiin.

Tehtäväsi

HR-koordinaattorina vastaat oman yksikkösi henkilöstöpalvelun suunnittelusta ja toteuttamisesta tiiviissä yhteistyössä yksikkösi johdon ja muiden palvelufunktioiden kanssa. Tuet professoreita kansainvälisissä rekrytoinneissa ja vastaat akateemisen henkilöstön urajärjestelmiin liittyvien prosessien koordinoinnista. Annat panoksesi yksikkösi henkilöstön onnistumiseen ja hyvinvointiin tukemalla professoreita heidän esihenkilötyössään, fasilitoimalla muutostilanteissa ja viestimällä tehokkaasti. Päivittäisessä työssäsi tuet yksikkösi HR-sihteereitä henkilöstön työsuhdekysymysten hoidossa. Omina lähimpinä kollegoinasi työskentelee koulun virkeä HR-koordinaattoritiimi.

Osaamisesi

Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja ja sinulla on halua ottaa vastuuta kokonaisvaltaisista HR-tehtävistä. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen, ja tavoitteellinen yhdessä tekeminen saa sinut tikittämään hyvällä tavalla.

Työskentelet kansainvälisessä työympäristössä, jossa englannin sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito on välttämätöntä. Monikulttuurisessa ympäristössä myös muusta kielitaidosta sekä kulttuurienvälisestä osaamisesta on hyötyä. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi venyvät myös haastavissa HR-palvelun tilanteissa.

Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta ja aikaisempi kokemus monipuolisista vastuullisista HR-tehtävistä erilaisista organisaatioista ovat edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa HR-palveluita ammattitaitoisessa ja eteenpäin katsovassa tiimissä sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa kansainvälisessä akateemisessa yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.  Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat. Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmän<https://aalto.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/aalto/job/Otaniemi/HR-Coordinator_R32082> kautta 12.12.2021 mennessä. Kerro meille, miksi kiinnostuit tehtävästä ja miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Jos olet jo töissä Aallossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta: Workday -> Find jobs. Voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Hanne Puskala, puh. 0505235113, sähköposti hanne.puskala(at)aalto.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa HR-koordinaattori Katri Kotinurmi, puh. 050 4355806, sähköposti katri.kotinurmi(at)aalto.fi.

More about Aalto University:

Aalto.fi<http://www.aalto.fi>
twitter.com/aaltouniversity <http://twitter.com/aaltouniversity>
facebook.com/aaltouniversity<http://facebook.com/aaltouniversity>
instagram.com/aaltouniversity<http://instagram.com/aaltouniversity>

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527202
  • Tehtäväalue: HR, Viestintä, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa