HR-koordinaattori
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme HR-tiimiimme uutta kollegaa Helsinkiin! Haemme innostunutta ammattilaista monipuolisiin HR-koordinaattorin tehtäviin, jotka keskittyvät erityisesti Learning & Development -alueelle ja tapahtumien järjestämiseen. Tehtävä on vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus.

Työssäsi vastaat talotason koulutusten järjestelyistä ja suunnittelusta Learning & Development –vastuullisen tukena. Toimit myös PwC Suomen koulutustenhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Lisäksi vastaat laajasta kirjosta henkilöstötapahtumia ja pääset mukaan myös erilaisten kehityshankkeiden toteutukseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Ennakkoluulotonta otetta uusien järjestelmien oppimiseen. Kokemus erilaisista koulutukseen ja oppimiseen liittyvistä järjestelmistä sekä muusta digistä on eduksi.

  • Kokemusta ja näkemystä koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä.

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisäksi osaat organisoida työsi tehokkaasti ja omaksut uusia asioita nopeasti. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen sisäisessäkin roolissa. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen, joustava ja järjestelmällinen. Positiivinen ja rento työilmapiiri on sinulle tärkeää ja haluat olla panostaa siihen omalta osaltasi.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtävässä pääset toteuttamaan ja kehittämään ison talon koulutuksia ja tapahtumia osana loistavaa HR-tiimiä, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja rentoa meininkiä. Saat vastuuta ja vapautta sekä tiimin tuen päivittäisessä työssäsi. Tiimimme työskentelee hybridisti sekä toimistolla että etänä. Saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavassa tiimissämme monipuolisten työtehtävien parissa. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, mistä kertoo esimerkiksi se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi viipymättä, viimeistään 31.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Luhtala (puh. 050 544 8256) torstaina 14.10. klo 14-16 ja tiistaina 19.10. klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511554
  • Tehtäväalue: HR, Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Luhtala (elina.luhtala (a) pwc.com)
  • Sijainti: Helsinki