HR-koordinaattori
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haemme Eezy VMP:lle HR-koordinaattoria Hämeenlinnan toimistolle!

Eezy VMP:n laajenee kovaa vauhtia ja haemme nyt kasvun tueksi HR-koordinaattoria. Monipuolisessa tehtävässä vastaat muun muassa työpaikkailmoitusten laatimisesta, työhaastatteluista, ehdokkaiden esittelemisestä asiakkaille, työsopimusten tekemisestä, asiakkuuksien hoitamisesta sekä monista muista rekrytointeihin, henkilöstöhallintoon sekä myyntiin liittyvistä tehtävistä. 

Kokemus henkilöstöpalvelualalta ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään työhösi. Ennen kaikkea haemme hyvää tyyppiä vahvistamaan tiimiämme!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy alla olevia ominaisuuksia:

- oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä, huumorintajua unohtamatta

- kykyä viedä asiat loppuun saakka huolellisesti, vastuuta kantaen

- hyviä kirjallisia sekä tietoteknisiä taitoja 

Mitä tarjoamme:

Työsi tukena sinulla kannustava tiimi, tarvittavat työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi sekä paikan yhdestä maan johtavista ja kasvavista henkilöstöpalveluyrityksistä. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa jättämällä CV ja hakemus palkkatoiveineen ohessa olevasta hakulinkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika päättyy 14.8.2021 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1479013
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna