HR-koordinaattori
Eezy Personnel Oy / KarelPro Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021
Eezy Personnel Oy / KarelPro Oy
Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.eezypersonnel.fiOlemme osa Eezyä.www.eezy.fi  

Kiinnostaako HR-ala ja rekrytoinnin mielenkiintoinen maailma?

Etsimme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöpalvelualan näköalapaikalle Joensuuhun. Pääset osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosesseihin ja tapaamaan eri alojen osaajia ja työnantajia.

Mitä pääset tekemään?

Henkilöarviointiin liittyvien työtehtävien osalta työpäivääsi sisältyvät henkilöarviointiprosessiin osallistuvien henkilöiden arviointitilaisuuksien koordinointi ja asiakaspalvelu. Vastuullasi ovat aikataulujen organisointi, erilaisten testien ohjeistaminen ja hallinnolliset tehtävät ennen ja jälkeen arviointitilaisuuden. Ohjaat ja havainnoit myös ryhmä- ja simulaatiotilanteita tehden tiivistä yhteistyötä henkilöarviointikonsultin ja psykologien kanssa. Myönteisen ehdokaskokemuksen varmistaminen on sinulle kunnia-asia ja sinulle on luontevaa toimia palveluhenkisesti ja olet yhteistyökykyinen. Saat henkilöarviointiprosessin sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja täsmällisen työskentelyotteesi pohjalta.

Researcher? Koska tehtävämme on löytää parhaat osaajat asiakkaidemme tarpeisiin, pääset osallistumaan rekrytointiprosessin myös potentiaalisten ehdokkaiden etsimisellä research-työn eli ehdokaskartoituksen avulla, joka on osa suorahakuprosessia. Tällöin tehtäviisi kuuluu rekrytointitoimeksiantojen määrittelyä asiakkaan ja rekrytoinnista vastaavan konsultin kanssa, asiakkaan toimialaan tutustuminen, työantajamielikuvaa tukevan rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, soveltuvien ehdokkaiden etsintä eri lähteistä, kontaktointi, ehdokasviestintä ja projektinhallinta suorahaun osalta. Teet samanaikaisesti useampia toimeksiantoja eri toimialoille ja tehtävätasoille asiantuntijoista johtajiin.

Henkilöstövuokrauksen puolella pääset välillä tekemään työnhakijoiden haastatteluja, kontaktoimaan asiakasyrityksiä ja löytämään heille sopivia osaajia eripituisiin työtehtäviin. Perehdyt eri alojen työehtosopimuksiin ja pääset tekemään työsopimuksia. Prosessiin liittyy myös palkanmaksua ja laskutusta, jossa avustat tarvittaessa. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että työntekijä ja työantaja löytävät toisensa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulta löytyy alalle soveltuva korkeakoulututkinto. Pääset tehtäviin nopeammin kiinni, mikäli sinulla on kokemusta rekrytoinnin parissa työskentelystä ja vahva kiinnostus HR-alaan. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kuuntelet enemmän kuin puhut. Kontaktoit ammattimaisesti eri kanavien kautta sekä osaajia että työnantajia. Osaat työskennellä pitkäjänteisesti ja viet sovitut asiat maaliin aikatauluissa pysyen. Olet ripeä, oma-aloitteinen ja osaat hoitaa tehtäviä itsenäisesti, mutta toki autamme toisiamme. Odotamme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, mutta suhtaudut myös rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvan suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Heräsikö kiinnostus?

Jos tunnistit itsesi ja haluat liittyä osaksi rekrytoinnin asiantuntijajoukkoamme, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi Eezy Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta www.eezypersonnel.fi. Haku päättyy su 9.5.2021, joten ole ripeä! Jos mieleesi tuli kysymyksiä, ota yhteyttä toimitusjohtaja, henkilöhakukonsultti Seija Tolonen puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Koskikatu 13
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450185
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Pohjois-Karjala