(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

HR-koordinaattori Eezy VMP:lle Kotkaan

Oletko kiinnostunut monipuolisista HR-tehtävistä henkilöstöpalvelualalla omassa kotikaupungissasi? Toimintamme laajenee ja etsimme motivoitunutta ja energistä uutta kollegaa Kotkan toimistoon. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeä. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se tuo vaihtelua työhösi.

HR-koordinaattorina osallistut henkilöstövuokrauksen sekä rekrytoinnin eri vaiheisiin myynnin tukena. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu vaihtelevasti:

- avustavat palkanlaskentatehtävät sekä laskutus

- työnhakijoiden haastattelut
- työsopimusten ja erilaisten työhön liittyvien todistusten laatiminen
- työvuorojen täyttäminen ja tilausprosessin hallinta
- yhteydenpito työntekijä- ja yritysasiakkaisiin
- työpaikkailmoitusten laadinta

Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja pidät monipuolisesta työnkuvasta. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Olet nopea oppimaan ja nautit siitä, että muuttuvissakin tilanteissa langat pysyvät käsissäsi ja aikataulut pitävät. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Työkielesi on suomi mutta et jää sanattomaksi englanninkielisissäkään tilanteissa. 

HR-koordinaattorina pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme ja olet mukana rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Työssäsi pääset tutustumaan eri toimialoihin ja saat mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen erittäin monipuolisten HR-tehtävien parissa. Kivojen työkavereiden mukana olet kehittämässä merkittävää henkilöstöpalvelualan yritystä Suomessa - ihan eezysti.

Me Eezyllä haluamme sinut pikaisesti töihin, joten jos edellä olevat kuvaukset kuulostavat sinun jutultasi, hae paikkaa 5.2.2021 mennessä! Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä yrittäjä Jaanamaija Hapuojaan p. 0400-843394.