(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Laurea

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Laurean henkilöstöpalvelut tukee Laurean strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamista ja edistää toiminnallaan hyvää laurealaista esimieskulttuuria. Tuemme Laurean esimiehiä heidän johtamistehtävässään ja olemme aktiivisesti mukana rekrytoinneissa, osaamisen johtamisessa ja työhyvinvoinnin tukemisessa. Vastaamme kaikkien laurealaisten osalta työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja edistämme omalla työllämme laurealaista yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

Haemme nyt HR-tiimiimme Henkilöstökoordinaattoria.
 
Henkilöstökoordinaattorina hoidat päivittäisiä työsuhdeasioita ja opastat henkilöstöä ja esimiehiä näihin liittyvissä kysymyksissä. Tehtävässä olet tiiviissä yhteistyössä ulkoistetun palkanlaskentapalveluidemme tuottajan kanssa ja varmistat omalta osaltasi laadukkaan työsuhteen elinkaaren organisaatiomme työntekijöille. Työssäsi sovellat muun muassa työehtosopimusta, työlainsäädäntöä sekä Laurean henkilöstölinjauksia.  

Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä erityistä innostusta ratkoa henkilöstöasioihin liittyviä pulmatilanteita. Kokemus työsuhdeasioiden hoidosta, ymmärrys palkanlaskentaan liittyvistä prosesseista sekä kokemus HR-järjestelmistä ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Työasenteeltasi olet tarkka, kykenet työskentelemään numeroiden kanssa ja pidät myös rutiineista. Tehtävä edellyttää palveluhenkisyyttä ja kykyä viestiä henkilöstöasioista sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävässä sinua tukee Laurean HR-tiimi, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja kannat ylpeänä vastuusi hoitamistasi tehtävistä. Edellytyksenä tehtävässä on korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) ja halu kehittyä vahvaksi HR-osaajaksi.

Tehtävään valitulle tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja koet olevasi osa korkeakouluyhteisöä.

Tehtävän pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävän aloitus on 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstöasiantuntija Markus Bergman (markus.bergman@laurea.fi, puh 040 0502032) torstaina 21.1. klo 12-15 ja Henkilöstöjohtaja Tiina Päivärinne (tiina.paivarinne@laurea.fi, puh 040 7259588) torstaina 21.1. klo 13-17.

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.1.2021 mennessä. Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua. Varsinaiset haastattelut pidetään 12.2.2021.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (09) 8868 7150 Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi Sijainti: Ratatie 22