(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

HR-koordinaattori Eezy VMP:lle Huittisiin

Oletko kiinnostunut monipuolisista HR-tehtävistä henkilöstöpalvelualalla? Etsimme motivoitunutta ja energistä uutta kollegaa omaan organisaatioomme Huittisten toimistoon. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös Sastamalan toimistollamme. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeä. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se tuo vaihtelua työhösi.

HR-koordinaattorina osallistut henkilöstövuokrauksen sekä rekrytoinnin eri vaiheisiin. Päivittäisissä työtehtävissä vastaat mm:
- työnhakijoiden haastattelut ja rekrytoinnit
- työsopimusten ja erilaisten työhön liittyvien todistusten laatiminen
- työvuorojen täyttäminen ja tilausprosessin hallinta
- yhteydenpito työntekijä- ja yritysasiakkaisiin
- työpaikkailmoitusten laadinta ja somemarkkinointi
- palkanlaskenta- ja laskutustehtävät

Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja pidät monipuolisesta työnkuvasta. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Some-kanavien käyttö on sinulle luontevaa. Olet nopea oppimaan ja nautit siitä, että muuttuvissakin tilanteissa langat pysyvät käsissäsi ja aikataulut pitävät. Sinulta löytyy kokonaisuudessaan myynnillinen ote ja ajattelutapa toimintasi taustalta. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. 

HR-koordinaattorina pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme ja olet mukana rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Työssäsi pääset tutustumaan eri toimialoihin ja saat mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen erittäin monipuolisten HR-tehtävien parissa. Kivojen työkavereiden mukana olet kehittämässä merkittävää henkilöstöpalvelualan yritystä Suomessa - ihan eezysti.

Me Eezyllä haluamme sinut pikaisesti töihin, joten jos edellä olevat kuvaukset kuulostavat sinun jutultasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 24.1.2021 mennessä osoitteeseen huittinen.vmp@eezy.fi. Laita otsikkoon viitteeksi HR-koordinaattori.

Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä (arkisin klo 8-16): Sonja Laine p. 0407444261 tai Ari Laine p. 0445964500.