(Poistunut julkaisusta)

HR koordinaattori
SGS Fimko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevaan pääkonttoriimme HR koordinaattoria huolehtimaan monipuolisista henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä.

Tärkeä osa tehtävääsi on palkanlaskenta ja tähän liittyvä raportointi sekä HR järjestelmien ylläpito. Toimit yhteyshenkilönä työterveys- ja vakuutusasioissa sekä työntekijöiden ja esimiesten tukena henkilöstöasioissa. Lisäksi osallistut pienen HR-tiimimme muihin tehtäviin kuten rekrytointi, työyhteisön kehittäminen sekä henkilöstömenettelyjen ylläpito ja kehittäminen. Tarkempaa tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. tradenomi), työkokemusta palkanlaskennasta ja työsuhdeasioiden hoidosta sekä perusosaaminen ja ymmärrys työlainsäädännöstä. Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuunottoa sekä positiivista asennetta ja kehittymishalua. Työskentelytapasi on huolellinen ja aikaansaava, etkä stressaannu ajoittaisen kiireen tai muuttuvien tilanteiden keskellä. Hoidat päivittäin asioita niin henkilöstön kuin esimiestenkin kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tärkeässä roolissa.

Pääset työskentelemään monipuolisten henkilöstöhallinnon tehtävien parissa kansainvälisessä yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Meillä on mukava työyhteisö, viihtyisät ja modernit työtilat sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään HR-prosesseja ja käytäntöjä, jotka tekevät SGS:stä erinomaisen työpaikan.

Tehtävä on noin vuoden mittainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Petra Tihinen ti 12.1. klo 11-13 tai ma 18.1. klo 12-14 välisenä aikana, puh. 09 6963 242.

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 24.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”HR – Oma Nimi”. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.