(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Tehtävänäsi on toimia monipuolisten työsuhdeasioiden osaajana sekä käytännön tekijänä. Toimit työparina HR asiantuntijan kanssa hoitaen henkilöstöhallinnon tehtäviä tarkasti ja ammattitaitoisesti. Työtehtäväsi voivat liittyä myös hr-tietojen raportointiin, ohjeistuksen laatimiseen tai infojen pitämiseen. Toimit erityisesti rekrytointiin, työsuhteen muutoksiin ja työsuhteen päättämiseen liittyvien tehtävien parissa.

Tehtäviisi kuuluu myös nimettyjen hr-prosessien ohjeistus, kehittäminen ja käytännön tehtävistä huolehtiminen. Erityisesti tulet vahvistamaan rekrytointia ja sen kehittämistä, joten arvostamme kokemusta monipuolisista rekrytointikanavista. Kokemuksesi henkilöstöhallinnon käytännön työtehtävistä antaa sinulle vahvan pohjan menestyä työssäsi. Toiminnan jatkuvassa parantamisessa voit olla mukana pienistä arjen muutoksista suurempiin kehittämisprojekteihin asti.  

Olet joustava tiimipelaaja, joka käy reippaasti toimeen. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työhön, otat luontevasti vastuuta työstäsi ja huolehdit pienemmätkin työtehtäväsi loppuun asti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisten HR-osaajien joukossa. Saat vaihtelevat työtehtävät, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossa, HR-osaajien porukassa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta HR-tehtäväkentällä toimimisesta ja olet hoitanut esimerkiksi rekrytointiin ja työsuhdemuutoksiin liittyviä HR-tehtäviä. HR-tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja etkä arastele tietojärjestelmien käyttöä. Erityisesti arvostamme kokemusta Mepco HRM, Nepton ja Taito -järjestelmistä sekä Webropol kyselytyökalusta. Pystyt käyttämään työssäsi englantia, minkä lisäksi arvostamme ruotsinkielen taitoa. 

Työsuhde on määräaikainen 31.8.2021 asti ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. HR-tiimimme työskentelee Pitäjänmäen toimipisteessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juulia Ijäs (juulia.ijas@ttl.fi, p. 043 825 6771). Tiedustelut puhelimitse mieluiten keskiviikkona 9.9. klo 12-15.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 18.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.