(Poistunut julkaisusta)

HR Koordinaattori
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020
JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan

HR-koordinaattoria

Kasvumme tueksi haemme henkilöstöhallintomme täydennykseksi ja johtoryhmämme tueksi HR-koordinaattoria.

HR-koordinaattorinamme vastaat henkilöstöhallinnon järjestelmien ylläpidosta ja uusien työkavereiden hallinnollisesta perehdytyksestä ja onboarding-prosessista. Tehtäviisi kuuluu myös mm. perehdytysprosessin kehittäminen ja seuranta, sisäinen viestintä, työnantajamielikuva ja korkeakouluyhteistyö, toimitilojemme kokonaisuuden hallinta, koulutussuunnittelu sekä sisäinen viestintä.

Osana henkilöstöhallinnon kokonaisuutta vastaat toimistomme viihtyisyydestä ja toiminnallisuudesta – tartut helposti puhelimeen, jos lamppu on palanut ja kipaiset kauppaan, jos kahvimaito on loppu. Toimit yhteyshenkilönä palveluntarjoajillemme toimiston arkeen liittyvissä asioissa ja hoidat matka-, kokous- ja koulutusjärjestelyitä.

Toivomme HR-koordinaattoriltamme

Sinulla on parin vuoden verran aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon avustavista tehtävistä. Olet helposti lähestyttävä ja viestinnällisesti lahjakas ja haluat kommunikoida myös englanniksi, jota käytämme pohjoismaisen konsernimme sisäisessä viestinnässä päivittäin. Konserniyhteistyössä luetun ruotsin ymmärtäminen on eduksi ja pystytkin kääntämään sisäisiä ohjeistuksia tai esim. PowerPoint-esityksiä myös ruotsista suomeksi. Pidät langat käsissäsi ja osaat priorisoida tehtäviä tarvittaessa. Uskallat kysyä apua, kun edessä on tenkkapoo – apua saa meillä aina! 

Hallitset Windows-ympäristön ja Microsoft Office-paketin erinomaisesti ja olet tarvittaessa valmis myös jeesimään kaveria näiden kanssa. Omaksut myös uudet IT-järjestelmät tehokkaasti, eikä useiden käyttäjätunnusten muistaminen aiheuta sinulle päänvaivaa.

Tarjoamme sinulle

HR-koordinaattorin rooli on organisaatiossamme uusi ja pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä.

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin 24.8.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakkuuskoordinaattori Elsa Kaijala, elsa.kaijala@jmoy.fi

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.