(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Rimark Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Rimark Oy
Eezy VMP toimii Länsi-Uudellamaalla yrittäjävetoisena ja toimistomme sijaitsevat Lohjalla ja Tammisaaressa. Erikoistuneet asiantuntijamme tarjoavat yritysasiakkaillemme HR-palveluita, mm. henkilöstövuokrausta, rekrytointeja, henkilöarviointeja sekä ura- ja valmennuspalveluita. Lohjalla olemme toimineet vuodesta 2000 ja Tammisaaressa 2003, joten olemme aidosti paikallinen, tunnettu, luotettava ja vahva toimija. Tavoitteena on helpottaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä luoda parempaa työympäristöä ammattilaistemme voimin. Toiminnassamme yhdistyvät paikallisen yrityksen notkeus ja suuren ketjuorganisaation voimavarat. Olemme reilu ja rehellinen työnantaja, joka pyrkii tarjoamaan työntekijöilleen eri elämäntilanteisiin sopivaa työtä sekä uusia uramahdollisuuksia. www.eezy.fi

Toimenkuva
Haemme Eezylle

HR-KOORDINAATTORIA

Tehtävä on äitiysloman sijaisuus joustavalla työajalla (15-37,5h/vko). Työaika on arkisin klo 8-16. Työn kesto on arviolta 31.7.2021 asti.

Päätehtävänäsi on etsiä ja löytää parhaat työntekijät yritysasiakkaidemme toimeksiantojen pohjalta. Päivittäisiin rutiineihin kuuluvat työhaastattelut, työntekijäesittelyt sekä jatkuva yhteydenpito niin työnhakijoihin ja -tekijöihin kuin yritysasiakkaiden edustajiin.

Työpisteesi on ensisijaisesti toimistollamme Tammisaaressa, mutta toisinaan myös Lohjalla. Työskentelemme myös etänä tilanteen salliessa.

Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on hyvät sosiaaliset taidot kohdata erilaisia työnhakijoita ja -tekijöitä sekä kyky yhdistää heidät oikeanlaisiin työtehtäviin. Eezylle työnvälitys ja rekrytointi on businesta, joten vahvojen asiakaspalvelutaitojen lisäksi tarvitset myös kaupallista näkemystä. Elämme vahvasti digiympäristössä, joten hyvät IT-taidot ovat välttämättömät. Asiointikielenämme ovat sekä suomi että ruotsi. Työlainsäädännön, työehtosopimusten ja palkanlaskennan tuntemus ovat todella merkittävä etu.

Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän henkilöstöpalvelualan edelläkävijän palveluksessa sekä loistavan mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen erittäin monipuolisten HR-tehtävien parissa. Pääset tekemään töitä ”lujaa liikkuvaan junaan”, jossa sinua tukee tiukka ammattilaistiimi, jolta saat myös käytännönläheisen perehdytyksen työtehtäviisi. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2020 ja lähtöpalkkaus on 14,50 eur/h.

Lomien ja kiireiden vuoksi kysy lisätietoja ensisijaisesti sähköpostitse markus.sippo@eezy.fi. Puhelintiedustelut ainoastaan ke 15.7. klo 10-12 välillä p. 040 307 5401.

Hae tehtävää lähettämällä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi 31.7. mennessä sähköpostitse osoitteeseen markus.sippo@eezy.fi. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta ja liittää ansioluettelosi hakuprofiiliin.

Kesto
Arviolta 31.7.2021 asti, mahd. pidempään

Lisätietoja
Markus Sippo, markus.sippo@eezy.fi, 040 307 5401

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2020 mennessä.