(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Pelastakaa Lapset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haemme nyt

Keskustoimistollemme Helsinkiin

HR-koordinaattoria

 

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on opastaa ja tukea esimiehiä ja henkilöstöä palvelussuhdeasioissa läpi työsuhteen elinkaaren. Tulkitset työehtosopimusta (Yksityisen sosiaalipalvelualan tes) ja ohjeistat henkilöstöämme mm. työaikaan, vuosilomiin, poissaoloihin ja palkkoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimit ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä (Sympa, Mepco, Quinyx ja Timecon). Osallistut HR-toimintojen kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus HR-työstä. Olet omatoiminen, tarkka ja arvostat sujuvia prosesseja. Sinulla on tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palveluote. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja työskentelemään itsenäisesti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tule mukaan luomaan kanssamme uudenlaista organisaatiokulttuuria Pelastakaa Lapsiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kansainvälisessä lastensuojelujärjestössä, mukavat ja kannustavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä ja hyvät edut. Teemme yhdessä tinkimättömästi ja suurella sydämellä työtä lasten hyväksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta 26.7.2020 mennessä.