(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Tehtävänäsi on toimia monipuolisten työsuhdeasioiden osaajana sekä käytännön tekijänä. Toimit työparina HR-asiantuntijan kanssa hoitaen henkilöstöhallinnon tehtäviä tarkasti ja ammattitaitoisesti. Työtehtäväsi voivat liittyä myös hr-tietojen raportointiin, ohjeistuksen laatimiseen tai infojen pitämiseen. Toimit muun muassa rekrytointiin, työsuhteen muutoksiin ja työsuhteen päättämiseen liittyvien kysymysten ja käytännön tehtävien parissa.

Tehtäviisi kuuluu myös nimettyjen hr-prosessien ohjeistus, kehittäminen ja käytännön tehtävistä huolehtiminen. Prosessit valikoituvat osin aiemman osaamisesi pohjalta ja arvostamme mm. osaamista henkilöstökoulutusten suunnittelusta tai käyttöoikeuksien hallinnasta. Kokemuksesi henkilöstöhallinnon käytännön työtehtävistä antaa sinulle vahvan pohjan menestyä työssäsi. Toiminnan jatkuvassa parantamisessa voit olla mukana pienistä arjen muutoksista suurempiin kehittämisprojekteihin asti.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisten HR-osaajien joukossa. Olet joustava tiimipelaaja, joka käy reippaasti toimeen. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työhön ja olet valmis laajentamaan omaa osaamistasi ennakkoluulottomasti. Otat luontevasti vastuuta työstäsi ja huolehdit pienemmätkin työtehtäväsi loppuun asti.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa. Sinulla on vähintään vuoden työkokemus HR-tehtäväkentällä toimimisesta ja olet hoitanut esimerkiksi rekrytointiin ja työsuhdemuutoksiin liittyviä HR-tehtäviä. HR-tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja etkä arastele tietojärjestelmien käyttöä. Erityisesti arvostamme kokemusta Mepco HRM, Nepton ja Taito -järjestelmistä sekä Webropol kyselytyökalusta ja Microsoft Dynamics Ax toiminnanohjausjärjestelmästä. Pystyt käyttämään työssäsi englantia, minkä lisäksi arvostamme ruotsinkielen taitoa. 
 
Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Saat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti kykyjäsi asiantuntijaorganisaatiossa, ammattitaitoisten HR-osaajien porukassa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. tuettu lounas, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on määräaikainen ainakin 30.4.2021 asti ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. HR-tiimimme työskentelee Pitäjänmäen toimipisteessämme (Arinatie 3 A). Halutessasi voimme sopia myös osa-aikaisesta työajasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juulia Ijäs (juulia.ijas@ttl.fi, p. 043 825 6771). Tiedustelut puhelimitse mieluiten perjantaina 13.3. klo 14-15 tai maanantaina 16.3.2020 kello 9-12.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 25.3.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.