(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

HR-koordinaattoria

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

HR-koordinaattorina vastaat henkilöstömme työsuhteen elinkaaren eri vaiheiden hoitamisesta laadukkaasti ja ketterästi. Tehtäviisi kuuluu mm. työsuhdeasioiden hoitaminen ja neuvonta sekä esimiesten tukeminen työsuhteen elinkaareen liittyvissä tapahtumissa. HR-järjestelmämme pääkäyttäjänä vastaat HR-datan laadusta, kehität sisäisiä prosessejamme työntekijäkokemuksen kärjellä ja koulutat muita käyttäjäystävällisyys keskiössä. Osallistut HR-raporttien tuottamiseen ja kehität myös analytiikkaa tukevia työkaluja. Yhdessä pienen, mutta tehokkaan HR-tiimin kanssa hoidat palveluhenkisesti ja jämptisti myös muita tiimin tehtäviä (esim. palkkamateriaalin valmistelu ja verkko-oppimisalustan sisällöntuotanto).

Työ alkaa huhti-toukokuussa 2020. Toimipaikkasi on Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

• Tehtävään soveltuva koulutus ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä

• Aito halu kehittää HR-prosesseja ja palveluja tukemaan ensiluokkaista työntekijäkokemusta

• Analyyttinen ote ja kyky nähdä metsä puilta  

• Kyky toimia ystävällisesti ja ratkaisukeskeisesti myös haastavissa tilanteissa

• Mepco HR-järjestelmän aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

• mielenkiintoisen tehtävän kasvavan ja eteenpäin katsovan Kojamon HR-tiimissä

• energiset, osaavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit

• mahdollisuuden kehittää HR-osaamistasi laaja-alaisesti

• monipuoliset henkilöstöedut ja Hay-palkkaluokka 13 mukaisen palkkauksen

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Jenni Marko (puh 050-5057725). Jennin tavoittaa parhaiten 26.2.2020 klo 15.00-16.00 ja 28.2. klo 8.30-9.30.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä: www.kojamo.fi/tyopaikka

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!