(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Hei sinä HR-urasi alkuvaiheessa oleva, toimeen tarttuva ja järjestelmällinen tiimipelaaja! Etsimme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisten HR-tehtävien parissa. Oletko sinä etsimämme työkaveri täydentämään HR-tiimiämme?

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja. Haluamme luoda parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 230 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä!

HR-koordinaattorina työskentelet työsuhdeasioiden ja henkilöstön kehittämiseen liittyvien koordinointitehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu päivittäisiin rutiineihin liittyviä käytännön asioita, kuten uusien työntekijöiden työvälineiden ja tunnusten tilaamista sekä työsuhde-etujen hallinnointia. Lisäksi osallistut vuokratyöntekijöidemme koulutusten järjestelyihin ja organisointiin. HR-koordinaattorina toteutat yhteisesti sovittuja HR-prosesseja ja -käytänteitä. Työparinasi työskentelee toinen HR-koordinaattori, mutta työtäsi ja onnistumistasi tukee koko HR-tiimi.

Tässä esimerkkejä tehtävistä, joiden parissa teet töitä:

  • Työsuhdeasioiden avustavat tehtävät, kuten henkilöstöetuuksien hallinnointi
  • Henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tehtävät, kuten merkkipäivä- ja palvelussuhdemuistamiset
  • Toimitiloihin liittyvät koordinointitehtävät, kuten toimistotarviketilaukset
  • Koulutusten organisointiin liittyvät järjestelytehtävät
  • Tapahtumien, kuten henkilöstön pikkujoulujen järjestelyt

Joustavuus ja itseohjautuvuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme HR-koordinaattorissa erityisen paljon. Toivomme myös, että olet palveluhenkinen ja tähtäät omalla toiminnallasi palvelemaan sidosryhmiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla voi olla esimerkiksi merkonomin tai tradenomin koulutus ja mielellään myös hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Plussaa HR-koordinaattorin työtehtävässä on, jos olet kehittämisorientoitunut ja pyrit aktiivisesti kehittämään omaa työtäsi sekä parantamaan yhteisiä toimintatapoja.

Tarjoamme sinulle kattavan ja huolellisen perehdytyksen tehtävään. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollista saada lisävastuita ja pääset kehittymään tehtävässä HR-alan huippuammattilaiseksi. Meillä saat työskennellä osana rohkeaa, rentoa ja innovatiivista yrityskulttuuria, jossa teemme työtä tosissamme, mutta emme kurttuotsaisesti.

HR-koordinaattorin kuukausipalkka on 2241,58 €. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si ja hakemuskirjeesi. Haku päättyy sunnuntaina 23.2, jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluihin. Haastattelut järjestämme viikon 9 aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? HR-asiantuntija Minna Hyyppä antaa mielellään lisätietoa tehtävistä. Minnan tavoitat numerosta 040 709 8959 tiistaina 18.2. klo 13-14.