(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. 


Haemme Taideyliopiston henkilöstöpalveluihin


 HR-KOORDINAATTORIA


huolehtimaan palkkio- ja matkakulukorvausten asianmukaisesta tallentamisesta ja prosessin kehittämisestä sekä avustamaan tuntiopettajien työsopimusten teossa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.7.2021 saakka.  


HR-koordinaattorina tuet ensisijaisesti Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaa palkkioiden ja matkakulukorvausten asianmukaisessa tallentamisessa ja käsittelyssä. Tallentamisen lisäksi tehtävänäsi on tukea ja neuvoa organisaation muita palkkiotallentajia sekä kehittää palkkionmaksuprosesseja. Lisäksi valmistelet tuntiopettajien työsopimuksia yhteistyössä opintopalveluiden kahden muun koordinaattorin kanssa. Taideyliopiston palkanlaskenta on ulkoistettu kumppanille.


Olet osa Taideyliopiston HR-tiimiä, mutta teet tiivistä opintopalveluiden ja muiden palvelualueiden palkkiotallentajien kanssa. Työssä menestymisen edellytyksenä on, että olet tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen. Aiempi kokemus palkkiomaksuprosesseista ja verohallinnon ohjeiden tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työssäsi asiakaspalveluhenkinen ja toimeen tarttuva. Tehtävässä eteesi tulee varmasti kimuranttejakin kysymyksiä, joten olethan aloitteellinen selvittämään kulloiseenkin tilanteeseen oikeat käytännöt ja linjaukset! Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten toivomme sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Miksi meille


Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Työskentelysi tulee sijoittumaan pääasiallisesti Taideyliopiston Töölön kampukselle.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on 2400-2700 euroa.


Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä (linkki hakulomakkeelle) viimeistään 11.2.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään 14.2.2020.


Tiedustelut


Lisätietoa tehtävästä antavat


  • Henkilöstöpäällikkö Mikael Vänttinen, puh. +358 40 721 4096, 5.2.2020 klo 13-15
  • Palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm, puh. +358 40 564 8213, 10.2.2020 klo 11:30 – 12:30