(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.


Haemme nyt HR-koordinaattoria Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun HR-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen antamaan vahvan panoksensa henkilöstön onnistumiseen, innostumiseen ja hyvinvointiin. Tehtävässäsi edesautat osaltasi Aallon tieteellisen, taiteellisen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden sekä muutoksentekijöiden kouluttamisen tavoitteiden saavuttamista.


HR-koordinaattorina vastaat yksikössäsi Aalto-yliopiston HR-prosessien toteutuksesta aina strategiasta päivittäisiin henkilöstö- ja työsuhdeasioihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä vastuuyksikkösi johtajan, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Toimit esimiesten tukena mm. tenure track –professorihauissa sekä muissa rekrytoinneissa, urajärjestelmiin liittyvissä asioissa sekä hoidat yksikkösi HR-viestintää ja -raportointia. Lisäksi tuet muutosten läpiviemistä sekä työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämistä yksikössäsi. Toimit tiiviissä yhteistyötä koulumme muiden HR-ammattilaisten kanssa ja tehtävään kuuluu myös osaamisesi ja yhdessä sovitun mukaisesti jokin koulutason vastuualue, kuten rekrytointien kehittäminen. Käytämme Aallossa pilvipohjaista Workday-henkilöstöjärjestelmää, jonka olemme ottaneet käyttöön vuonna 2019 ensimmäisenä yliopistona Euroopassa.


Arvostamme halua vaikuttaa, kykyä aikaansaada ja innostusta tehdä yhdessä


Sinulla on kykyä ja tahtoa tukea yksikkösi johtoa kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Haluat vaikuttaa organisaatiosi menestykseen ja toimit johdon kumppanina sitä positiivisesti haastaen ja ratkaisuja hakien. Viihdyt kansainvälisessä toimintaympäristössä ja innostut oman osaamisesi hyödyntämisestä huippuasiantuntijoiden menestyksen tukemiseksi. Haluat myös kehittää jatkuvasti ammattitaitoasi.


Lisäksi odotamme:


  • Kokemusta vastuullisista HR-tehtävistä
  • Kykyä toimia vahvassa ja rakentavassa yhteistyössä monitahoisen organisaation kanssa
  • Aikaansaavaa, ratkaisukeskeistä ja positiivista otetta
  • Hyvää vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaitoa – saat ihmiset mukaan!
  • Suomen- ja englanninkielen sujuva osaamista
  • Tehtävään soveltuvaa maisteritason akateemista loppututkintoa
  • IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä sekä kykyä hyödyntää uutta teknologiaa

Innostuitko?


Työskentelet Aalto-yliopiston uudistuvalla ja monialaista yhteistyötä tukevalla Otaniemen kampuksella metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työajat ovat joustavat ja meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn. Tehtävä on vakituinen ja sen palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Esimiehesi on korkeakoulun henkilöstöpäällikkö Hanna Nurmela, jolta voit kysyä lisätietoja tehtävistä (puh. 050 4474 766, sähköposti: etunimi.sukunimi@aalto.fi).


Jätä hakemuksesi ansioluettelelon kera pikaisesti, kuitenkin viimeistään 2.2.2020 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.